• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İki Farklı Sayfa Arası Veri Aktarımı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ustnromr

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
5
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Ekteki dosyamda Veriler Tablosundan İzlem Tablosuna veri almam gerekiyor. Şube olan yere ismini girdiğim şubeye ait verileri getirmek istiyorum ama yapamadım. Şube ismi değiştikçe tablodaki veriler de değişecek ve buna bağlı olarak da yanındaki garfik de değişecek. Bugün dosyayı teslim etmem gerekiyor acil yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkürler.

Ekli dosyalar

• DEĞERLENDİRME ÇİZELGESİ.xlsx
    382.8 KB · Gösterim: 6
Sayın ustnromr,
Formüllerim çalışıyor. Mutlaka kontrol ediniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

389.9 KB · Gösterim: 3
Kasım ayı için formül çalışıyor gibi görünüyor. Normalde puanlama sistemi 100 üzerinden düşülecek. Yani çizelgede veri girildikçe 100 puan - girilen verilerden düşen rakam olacak. Bu durumda diğer ayların da tamamında aslında yüz puan görünmesi lazım fakat onlarda sıfır görüyorum. Yapmam gereken başka bir şey mi var. Aslında sanki bir koşula bağlayıp çözüm almamız gerekiyor gibi.

Şöyle ki:

Eğer izlem tablosunda 1A şube ismini görüyor isem Veriler tablosuna git ve her ayın ve haftanın karşılığı olan verileri buradan al izlem tablosundaki yerine yazdır. Tam olarak yapmak istediğim bu.

Çözümünüzü açıklayabilir ya da tekrar gözden geçirir iseniz çok teşekkür ederim.

Sayın ustnromr,
Haklısınız, formülde hata yapmışım. Kusura bakmayın. Galiba bu kez oldu. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

389.7 KB · Gösterim: 7
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri