• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü İcra dosyası kayıt ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Gold Üye
Aldığı beğeni
198
Excel V
Office 2019 TR
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
Konu Sahibi
Hayırlı günler sayın hocalarım. Az önceki İcra Dosyası Listview başlık kolonları konusunda yardımcı olan Yusuf43hocamın kodlarını farklı bir doyama uyguladım. Orada bir sorunum oluştu. İCRA sayfasına kayıt yapılırken 1. sıraya kayıt yapmıyor. Birde yeni kayıt önceki kayıdın üstüne yapılıyor.

Çözüm
Gold Bitiş
12 Kasım 2025
ayrıca bilgi formundaki aracılığıyla veri ekleyecekseniz neden Satır - 2 yazmışsınız
Satır zaten ilk boş satırı gösteriyor siz Satır - 2 yazdığınızdan bir önceki kaydın üstüne yazmış oluyosunuz
Hocam hatayı buldum sayfa2 yerine sayfa 3 yazdım tüm veriler doğru gelemeye başladı.
kitap adınız yanlış tanımlandığı için verileriniz eksik geliyor
kod icra sayfasına bağlı ve icra sayfasındaki ilk veri satırı bilgi içermiyor
sayfa adını GÖREV BİLGİLERİ olarak değiştirirseniz veriler geliyor

bir de veriyi nasıl ekliyorsunuz hangi form hangi düğme

ayrıca bilgi formundaki aracılığıyla veri ekleyecekseniz neden Satır - 2 yazmışsınız
Satır zaten ilk boş satırı gösteriyor siz Satır - 2 yazdığınızdan bir önceki kaydın üstüne yazmış oluyosunuz

Konu Sahibi
3. nolu mesaj cevabı: Hocam İCRA sayfasına bilgileri BUL userformu ile aktarıyorum.
4. nolu mesaj cevab: Hocam çok denedim düzelteceğim yeri bulamıyorum.

Konu Sahibi
Hocam hatayı buldum sayfa2 yerine sayfa 3 yazdım tüm veriler doğru gelemeye başladı.

Çözüm
3. nolu mesaj cevabı: Hocam İCRA sayfasına bilgileri BUL userformu ile aktarıyorum.
ben de şimdi farkettim onu )
neden sayfa2'nin son satırı bulunur amaç ne diye sorup duruyorum

çözüm sizin verdiğiniz cevap, benim değil)
iyi çalışmalar
not: soru sorarken lütfen daha açık sorun hangi form, hangi düğme amaç ne, ne olması gerekiyorken ne oluyor

bilgi formundaki veriler hangi sayfaya kaydediliyor?
kanımca orada da hata var
Satır-2 olmamalı bence

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri