• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücre Veri Girişini Kısıtlama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Reason01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
39
Excel V
Office 2016 TR
Aynı gün içerisinde aynı vardiyadan 2 den fazla kişi olmaması isteniyor. Yardımcı olabilir misiniz ?
Örnek excel tablosu ekliyorum

Ekli dosyalar

Merhabalar Sn. Reason01 sorunuzu düzenledim.. sorduğunuz soruları büyük harflerle yazmamaya özen gösterelim. Sorununuz için D5:H14 arasını mouse ile seçin sonra Veri menüsünden---> Veri Doğrulama-----> İzin verilen kutucuğunda ÖZEL i seçiniz.. Altta Formül kutucuğuna da aşağıdaki formülü yazıp tamamı tıklayınız böylece aynı gün içerisinde aynı vardiyadan 2 den fazla girişi yapılması engellenmiş olur.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.

Merhabalar Sn. Reason01 sorunuzu düzenledim.. sorduğunuz soruları büyük harflerle yazmamaya özen gösterelim. Sorununuz için D5:H14 arasını mouse ile seçin sonra Veri menüsünden---> Veri Doğrulama-----> İzin verilen kutucuğunda ÖZEL i seçiniz.. Altta Formül kutucuğuna da aşağıdaki formülü yazıp tamamı tıklayınız böylece aynı gün içerisinde aynı vardiyadan 2 den fazla girişi yapılması engellenmiş olur.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol.
Teşekkür ederim ilginiz için. peki şu da yapılabilir mi ? örneğin A girişinden 2 den fazla olmaması, b girişinden 5 den fazla olmaması gibi ?

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri