Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sn. USERXSayın AKALKAT, sayın Patron 'un dosyasındaki kodun
altındaki satırı alttaki şekilde değiştirerek dener misiniz?Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
yazan satırıKod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Mesai Sayfasında Yeşil alanlar boş olduğunda boş olarak aktarılması için
yazan satırı
olarak.Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Her durumda Yeşil alanlara -7,5 yazılacaksa
yazan satırıKod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
şeklinde değştiriniz.Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Tabloyu ben hazırlamadım sayın Patron hazırladı. Teşekkürler ona.Sn. Userx Moderatör
Sn. Yönetici
Hazırlamış olduğunuz tablo o kadar güzel oldu ki her ay saatlerce uğraşıyordum. Emeğinize sağlık çok çok teşekkür ederim.
Hakkınızı helal edin. Dualarım sizinle. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Her ikinize de çok çok teşekkür ederim. O zaman Patronumdan fazla olmuyorsam son olarak bir ekleme daha yapmasını isteyebilirmiyim.Tabloyu ben hazırlamadım sayın Patron hazırladı. Teşekkürler ona.
Sn. PatronMesai Çizelgesinde,
Ay ve Yıl bilgisini seçin,
Temizle yapın.
Verilerinizi ve renklerdirmenizi girin.
Hesapla yapın.
Aktar yapın.