• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücre içinde cümle başına ve sonuna değişken kelime ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Kolay gelsin herkese. Bu sorumun cevabını hiç bulamadım ve işin uzmanlarına danışmak istedim.

Yapmak istediğim Sorum şöyle:

......... Bu yazılan cümlemiz burada sabit olacak. ( ..... )

Şimdi yukarıdaki başlangıçta olan ..... yere değişken İl gelecek. Cümlenin sonunda da parantez içine tarihin sadece yılı gelecek. Fakat yıl olayı her yıl değişeceği için mecburen o da değişken olacak bunun bir formülü varmı? ben sabit olanları buldum ama işime yaramadı.
Bu ney ne işe yarayacak derseniz. Antet formun başlığı olacak ve her il kendine göre değiştirebildin. ve her yıl tarih değişebilsin.
Tarih derken sadece yılı ay ve gün olmayacak yani.

Konu Sahibi
Hocam internette çok aradım, bulamadım. Büyüksün üstat. Emeğine sağlık. Allah razı olsun senden.
Konu kilit umarım başkalarına da faydası olur bunun.

Konu Sahibi
Hocam internette çok aradım, bulamadım. Büyüksün üstat. Emeğine sağlık. Allah razı olsun senden.
Konu kilit umarım başkalarına da faydası olur bunun.
Hocam ayıp olmazsa değişkenleri başka sayfadan çekmek istersek onunda formülünü yazabilirmisiniz acaba?
Yani sayfa1 sabit cümlemiz olsun değişkenler sayfa2 mesela.?

Konu Sahibi
Teşekkürler hocam eğine sağlık hakkını helal et. tamamdır konu kilit

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri