• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hücre birleştirme bölme yardım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

FuLLHD

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
hoca bu tablodan yapmamı istiyor KDV ve KAR aynı hücrere ortadan ikiye bölünmüş bunu nasıl yapabilirim

O hücrelerin sağına ve soluna iyi bakın farkı anlayabilirsiniz
Excel i biraz kurcalayın
Menülerde birleştir ve ortala diye bir düğme var deneyerek yapın Lütfen

göndermiş olduğun resmin üst sağında geliştirici yazıyor.
onun altında metni kaydır. onun altında da birleştir ve ortala butonuyla hücreleri birleştirebilir ve aynı butonla birleştirilmiş hücreleri parçalaya bilirsiniz

Konu Sahibi
O hücrelerin sağına ve soluna iyi bakın farkı anlayabilirsiniz
Excel i biraz kurcalayın
Menülerde birleştir ve ortala diye bir düğme var deneyerek yapın Lütfen
hocam youtube ve blog sitelerinden cok araştırma yaptım lakin yapamadım araştırmaya devam ediyorum

Konu Sahibi
göndermiş olduğun resmin üst sağında geliştirici yazıyor.
onun altında metni kaydır. onun altında da birleştir ve ortala butonuyla hücreleri birleştirebilir ve aynı butonla birleştirilmiş hücreleri parçalaya bilirsiniz
hocam dediğinizi uyguladım sadece hücre içinde kdv ve %18 yazılarının arasına çizgi nasıl ekleyebilirim onu bulamıyorum

Konu Sahibi
arkadaşlar tabloyu tamamkadım bir pasta bir sutun grafiği oluşturmam gerekiyor fakar veri seçmede bi sorunla karşılaşıyorum fare ve control tuşu ile denedim olmadı manuel girmeye çalıştım senkronize olmuyor

Merhabalar
  • ilk sorununuz çözüldümü ?
  • bir sorun ile karşılaştım demişsiniz sorunun ne olduğunu ayrıntılı yazarsanız ve fotoğraf yerine örnek dosya göndermeniz durumunda eminim ki hocalarımız daha hızlı dönüş yapacaktır.

Konu Sahibi
Merhabalar
  • ilk sorununuz çözüldümü ?
  • bir sorun ile karşılaştım demişsiniz sorunun ne olduğunu ayrıntılı yazarsanız ve fotoğraf yerine örnek dosya göndermeniz durumunda eminim ki hocalarımız daha hızlı dönüş yapacaktır.
hocam evet ilk sorunumu çözdüm
malın adı ve toplam satış fiyatını sütunlarını baz alarak bi tablo oluşturmam gerekiyor ama control ile ile sutunu seçtiğimde veri ekle bölümünde eşleştrime yapamıyorum

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri