• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hesap Ekstre Tutarları Ayırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

erkanbilgisayar68

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
merhaba herkese kolay gelsin.
Elimizde bankadan almış olduğumuz pdf formatında hesap ekstresi var biz burda bir kişinin tüm işlemlerini excele kopyala yapıştır yaparak satır satır ekledik.
Elimizdeki bu excel sayfasında tarih işlem tutarı işlem sonrası kalan tutar ve işlem açıklaması hepsi tek bir hücrede. Bizim istediğimiz sadece işlem tutarlarını ayrı sütunda toplansın giden eft ler eksi yazılsın gelenler artı olarak eklensin. Örnek dosya ekledim ve istediğimiz işlemide sağdaki hücreye yaptım. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum

Çözüm
Elimizde bankadan almış olduğumuz pdf formatında hesap ekstresi var biz burda bir kişinin tüm işlemlerini excele kopyala yapıştır yaparak satır satır ekledik.
Elimizdeki bu excel sayfasında tarih işlem tutarı işlem sonrası kalan tutar ve işlem açıklaması hepsi tek bir hücrede. Bizim istediğimiz sadece işlem tutarlarını ayrı sütunda toplansın giden eft ler eksi yazılsın gelenler artı olarak eklensin. Örnek dosya ekledim ve istediğimiz işlemide sağdaki hücreye yaptım. Bu konuda yardımcı olursanız çok memnun olurum
istediğiniz formülü C sütununa yazdım. dosyanızı ekten indirebilirsiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
istediğiniz formülü C sütununa yazdım. dosyanızı ekten indirebilirsiniz.
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri