• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Haftalık raporlama hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

himmgarip

Excel Dostu
Aldığı beğeni
883
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhaba,

"Randevu" userformunda başlangıç tarihi seçilince; "Kayıtlar" sayfasındaki kayıtlardan seçilen tarihin (seçilen tarih dahil) 1 hafta sonrasını kapsayan tarihlerdeki kayıtları süzüp "Randevu" userformunda listboxa almak istiyorum.

Ek olarak yukarıdaki işlemde kaç adet kayıt varsa saymasını ve "Rakamlar" sayfasının "B12" hücresine sayı olarak eklemesini istiyorum. Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Saygılar.

1636462460545.png

Konu Sahibi
Merhaba,

"Randevu" userformunda başlangıç tarihi seçilince; "Kayıtlar" sayfasındaki kayıtlardan seçilen tarihin (seçilen tarih dahil) 1 hafta sonrasını kapsayan tarihlerdeki kayıtları süzüp "Randevu" userformunda listboxa almak istiyorum.

Ek olarak yukarıdaki işlemde kaç adet kayıt varsa saymasını ve "Rakamlar" sayfasının "B12" hücresine sayı olarak eklemesini istiyorum. Konu hakkında desteğinizi rica ediyorum. Saygılar.
Kusura bakmayın Balta hocam. Ekledim tekrar.

Konu Sahibi
Burada istediğim olayı formülle çözdüm. Sadece Userformda haftalık kayıtları listelemeyi yapamadım. Desteğinizi rica ediyorum.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Randevu userformunun kod bölümüne yapıştırın.
HTML:
Kod:

Çözüm
Konu Sahibi
CDate(txt_startdate) * 1 ifadesini
CDate("18.11.2021") * 1 şeklinde yazabilirsiniz.

Konu Sahibi
CDate(txt_startdate) * 1 ifadesini
CDate("18.11.2021") * 1 şeklinde yazabilirsiniz.
HTML:
Kod:

Balta hocam,

Sizin gönderdiğiniz kodlar üzerinden denemeler yaparken yukarıdaki şekilde çözüm buldum. Çok teşekkür ederim. Saygılar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri