• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Haftalık çalışma programı verilerini puantaj'a koşullu aktarma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

DataMaestro

Yeni Üye
Aldığı beğeni
96
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Sayın Uzman Arkadaşlar,

Ekteki örnek çalışmalardan "SHIFT" haftalık çalışma programının yapıldığı, "PUANTAJ" adı üstünde puantajların yapıldığı çalışmalardır.
Yapılan haftalık çalışma programındaki verileri, puantaj çalışmasına belirli koşullar, kurallar ile transfer ederek puantaj tablosunu oluşturmak istiyorum.
Puantaj çalışmasını "PARAMETRE" sayfasında "H" ve "J" kriterleri referans ve koşul olarak alarak, PUANTAJ sayfasındaki açıklamalara göre veri transferini sağlamak istiyorum.
Fazlaca uzmanlık ve tecrübe gerektiren bir istek olmasından dolayı, uzman arkadaşların benim için çok kıymetli olan yardımlarını rica ediyorum.

Saygılarımla,

Çözüm
Dosyaların son hali ektedir.
Bazı ufak değişiklikler ve sayfa koruması eklendi.
Seçilen tarihler arasında güncelleme yapar.
Veri olan günler için parola sorar.
Sayfa parolası:123
Bunu değiştirirseniz kodlarda da değiştirmelisiniz.
Konu Sahibi
Detaylı şekilde kullanınca aşağıdaki sorunlar ortaya çıkmaktadır.
1-) 1 günlük veri alırken 1. güne ait veriler doğru olarak gelmektedir.
2-) 2. güne ait veri istenince kayma oluyor, 3. güne ait verileri ayın 2. gününe yazıyor. 1.güne 2. günün verilerini gerirerek değiştirmektedir.
3-) 3. güne ait veri istenince, 5. güne ait verileri 3. güne yazıyor. 2. güne 4. gün verilerini, 1. güne 3. gün verileri ile değiştirmektedir.
4-) Geriye dönük verilerin doğru gelmesi durumunda bu veriler koruma altına alınmalıdır.

Saygılarımla,

#19 nolu mesajdaki Puantaj dosyasını tekrar indiriniz.

Konu Sahibi
Sayın Balta,

Ellerinize, emeğinize ve bilginize sağlık. Sayenizde, profesyonelce hazırlanan kodlar ile çalışan güzel bir çalışma oldu.
ALLAH sizden, sevdilerinizden ve sebep olanlardan razı olsun.
Hakkınız helal ediniz lütfen.

Saygılarımla,

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri