Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
DeneyinizHayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda C2 de yıl, E2 de ayı seçtikten sonra C3 ten itibaren ayın günlerinin gelmesi mümkün mü acaba. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam ayın ilk gününden takvim başlasa çok iyi olur.Selam,
C3 hücresine;
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
C4 hücresine;
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
işinizi görüyor mu?
Ekli dosyayı görüntüle 27364
Diğer günler için,
E3;
E4;Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
şeklinde bir arttırarak diğer hücrelere formülü yazınız.
Böyle bir takvim işini görürse kullanabilirsin. Yılı direkt yasabilirsin, aylara seçenek koydum.Hayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda C2 de yıl, E2 de ayı seçtikten sonra C3 ten itibaren ayın günlerinin gelmesi mümkün mü acaba. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam çok teşekkür ederim emeğinize sağlık. diğer ayın bilgileri son günlerde olmasa çok iyi olur.Böyle bir takvim işini görürse kullanabilirsin.
Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.Hayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Hocam bu Cumartesi pazar işime yaramıyor. Bunlar aynı sütuna olsaysdı hiç olmazsa gizleyip işlem yapar çıktı alırdım.Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
DeneyinizHayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Hocam tarih değiştirdiğimde son günler geçmiş ayın gün bilgileri kalıyor. Örneğin ayı eylül yaptım 27.28.29.30 ağustos ayın kalma günler var.Deneyiniz
Hocam tarih değiştirdiğimde son günler geçmiş ayın gün bilgileri kalıyor. Örneğin ayı eylül yaptım 27.28.29.30 ağustos ayın kalma günler var.
Hocam dosyayı tekrar indirdim oldu çok teşekkür ederim.Hocam bende neden değişmiyor acaba