• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Hafta içi aylık takvim oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

talip21

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
189
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Hayırlı sabahlar sayın hocalarım.
Ekli dosyamda C2 de yıl, E2 de ayı seçtikten sonra C3 ten itibaren ayın günlerinin gelmesi mümkün mü acaba. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Takvim.xlsx
    12.3 KB · Gösterim: 15
Selam,

C3 hücresine;
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

C4 hücresine;
Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

işinizi görüyor mu?

1722491565835.png

Diğer günler için,
E3;
Kod:
E4;
Kod:

şeklinde bir arttırarak diğer hücrelere formülü yazınız.

Selam,

C3 hücresine;
Kod:

C4 hücresine;
Kod:

işinizi görüyor mu?

Ekli dosyayı görüntüle 27364

Diğer günler için,
E3;
Kod:
E4;
Kod:

şeklinde bir arttırarak diğer hücrelere formülü yazınız.
Hocam ayın ilk gününden takvim başlasa çok iyi olur.

Ekli dosyamda C2 de yıl, E2 de ayı seçtikten sonra C3 ten itibaren ayın günlerinin gelmesi mümkün mü acaba. Yardımlarınızı bekliyorum.
Böyle bir takvim işini görürse kullanabilirsin. Yılı direkt yasabilirsin, aylara seçenek koydum.

Ekli dosyalar

• TAKVİM.xlsx
    28.3 KB · Gösterim: 8
Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• Takvim.xlsx
    13.8 KB · Gösterim: 8
Umarım istediğiniz gibi olmuştur. Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.
Hocam bu Cumartesi pazar işime yaramıyor. Bunlar aynı sütuna olsaysdı hiç olmazsa gizleyip işlem yapar çıktı alırdım.

Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-HAFTALIK TAKVİM.xlsm
    22.9 KB · Gösterim: 7
Çözüm
Merhaba;
Alternatif;
Eki deneyin.
İyi çalışmalar.

Ekli dosyalar

• talip21-Takvim.zip
    10.8 KB · Gösterim: 3

Ekli dosyalar

• TKVM.gif
    TKVM.gif
    902.2 KB · Gösterim: 5
Hocam bende neden değişmiyor acaba

Ekli dosyalar

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    19.2 KB · Gösterim: 5
Tüm hocalarıma çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Destekleri için minnettarım. SNNAY hocam ve muygun hocamın dosyaları işimi çözdü. İyi ki varsınız

Alternatif
Eğer makrolu çözüm işinize yararsa kullanın.
C2 hücresine ilgili ayın birinci gününü "01.01.2000" formatında girin, düğmeye tıklayın

Ekli dosyalar

• Takvim.xlsm
    21.7 KB · Gösterim: 2
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri