• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

    Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Günlük Form Oluşturma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

serhatakc

Yeni Üye
Katılım
30 Ağu 2021
Mesajlar
4
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Arkadaşlar Merhaba. Bir kaç Konuya Baktım örnek bulabilirmiyim diye. Ancak Bulamadım.
Şimdi Benim elimde Üretim Programı olarak Gelen bir tablo var. Günlük Yapılması planlanan üretimler önceden elimize ulaşıyor. Bu dogrultuda çalışıyoruz.
2. dosyayı manuel olarak kendim yapıyorum. şimdi üretim planın boş halini düşünün. Orneğin ben agustos ayının 1. gününe hangi üründen kaç adet yazdıysam ürünün kodunu ve adını otomatik olarak diğer forma işletmek istiyorum.ve bunu hergün yeni sekme halinde yapabilecek örnek yada göstereceğiniz bir yol varmıdır?.
 

Ekli dosyalar

Sayın @serhatakc hoşgeldiniz.
Ekli dosyayı Üretim programı dosyanızla aynı klasör içine atınız.
Sayfa üzerindeki butonlar ile ilgili işlemleri yapabilirsiniz.
 

Ekli dosyalar

Çözüm
Sayın @serhatakc hoşgeldiniz.
Ekli dosyayı Üretim programı dosyanızla aynı klasör içine atınız.
Sayfa üzerindeki butonlar ile ilgili işlemleri yapabilirsiniz.
Hocam aktar dediğimde aktarılacak veri yok diyor. dosyalar aynı klasörde üretim olan bir gün tarihi yazıyorum ancak veri bulunamadı diyor.
 
Günlük forma işlediğiniz veriler
Üretim programı dosyanızda aktarılmaktadır.
Siz tam tersini düşündünüz sanırım.
Yani üretim programı boş olacak. Günlük formu doldurup aktar dediğinizde veriler günlük programa yazılacak.
 
Evet hocam tam ters düşünmusum ama bu şekilde işimi görür. Teşekkür ederim. Biraz da ben üstünde çalışayım.
 
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri
Üst