• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soru Güncelle dediğimde listbox a yazıyor ancak excel tablosuna yazmıyor

silenax

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Herkese merhaba arkadaşlar mevcut projemde güncelle butonuna bastığımda listbox ta gözüküyor anca excel sayfasına yazmıyor.

Ekli dosyalar

• Advanced_Userform (1).xls
    712 KB · Gösterim: 2
Merhaba.
Şimdi denedim.
ListBoxtan bir seçim yapıyorum, Adı kısmını değiştiriyorum Güncelle butonuna basıyorum ListBoxta da Excel sayfasında da değişiklik gerçekleşiyor.
Siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz?

Merhaba.
Şimdi denedim.
ListBoxtan bir seçim yapıyorum, Adı kısmını değiştiriyorum Güncelle butonuna basıyorum ListBoxta da Excel sayfasında da değişiklik gerçekleşiyor.
Siz farklı bir şeyden mi bahsediyorsunuz?
Alpi kardeşim ilgin için teşekkür ederim konu açmadan önce yapmış olduğum son işlemde düzelmiş farketmemişim. Ancak şimdi başka bir sorunum var, kaydet ve güncelle dediğimde textboxları temizlemiyor ve direkt listboxtaki sondan 4. kayda atıyor kendini.

Ekli dosyalar

• GÜNCELLL.xls
    768.5 KB · Gösterim: 9
Kaydet ve güncelle koduna temizle eklediğimde bende çalıştıramadım. Ancak temizle butonundaki kodları eklediğimde çalışıyor. Ustalar sebebini açıklarsa bende sevinirim.

Ayrıca temizlee kodunda listbox temizleme koduda yanlışa yazılmış.

del.Value = ""
del.Clear

Onlara bakmadım hocam. Textleri için kendim ilave etmiştim. "" şeklinde bir türlü çalışmadı. Ancak temizle butonu çalışıyor.

Geri