• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Grafikler ve Dilimleyiciler

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

makroeko

Yeni Üye
Aldığı beğeni
47
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar şu konuda yardımlarınızı rica ediyorum;
Amacım şirketimizin Mali Raporunu ortaya koymak.
Öncelikli olarak ekteki excel dosyasındaki formatla başladım.
Önce bir Ana tablo (sayfa1) ve ona bağlı türetilmiş tablolar.
Bu türetilen tablolardan elde edilen Dilimleyiciler ve Grafikler.
Bunun gibi onlarca sayfa olacak.
Excel aşaması bittikten sonra Kitapçık şeklinde basılı hale getirmek istiyorum.
Excel sayfalarını birleştirip toplu olarak pdf formatına çeviren program buldum.
Ama çıktı sayfalarına tek tek grafikleri de ekleyeceğim.
Grafik kopyaları Resim formatında…vs şeklinde olabilir.
Bu konuyla ilgili sormak istediklerim ise;
  • Sayfayı pdf e çevirdiğimde ya da çıktı alındığında, Seçim yapılan Dilimleme ekranı görünmesin.Yani işlem yapayım ama gizli kalsın istiyorum.Ya da başka sayfada gibi görünse de olur. Yeter ki görünmesin. Zaten tabloda ilgili bilgiler var o nedenle gerek yok.
  • Dilimleyicideki tüm başlıkların grafiklerini Resim veya başka şekilde çıktıya ekleyeceğim. Toplam grafiği büyük, diğer alt konular biraz daha küçük grafikler olacak. Tek ya da iki sayfada olabilir. Bu grafikleri en pratik nasıl ekleyebilirim.
  • Pdf formatına çevirdikten sonra, tablo ve grafikler bozulmadan word formatına çevrilebilir mi. (daha sonra düzenlemeler yapmak için)
Bu şekilde yol izlemek istiyorum. Engin tecrübelerinizi paylaşmanızı ric ediyorum.

Ekli dosyalar

Yazdıma alanı belirleyip, dilimleyiciyi bu alanın dışına taşıyın.
Sonrasında sayfa yapısından otomatik sığdırı seçin.
1662099874781.png

1662101738416.png

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri