• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Girilen Sayıda Basamak Hatası Oluşuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Haritacı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
ARKADAŞLAR MERHABA. SARI RENGE BOYADIĞIM DEĞERDE NORMALDE 1.3456 YAZILI FAKAT EXCEL BUNU DEĞİŞTİRİYOR. GİRİŞ YAPILAN BASAMAK SAYISI . DAN SONRA 4 HANEYE ÇIKILDIĞINDA SAYI DEĞİŞİYOR. AKLIMA GELEN DEĞİŞİKLİKLERİ YAPTIM FAKAT BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ YAZAMIYORUM. SADECE 0.XXXXXXXXXX TARZINDA YAZIMLARDA SIKINTI YAŞANMIYOR. BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM?

Ekli dosyalar

Çözüm
Eğer ondalık basamak simgesini "," (virgül) yerine "." (nokta) olarak kullanmaksa amacınız
denetim masasında bölge ayarlarında sayı biçimini değiştirmeniz gerekebilir...
. Nokta yerine , virgül ile deneyiniz 1,23568

A sütununun Hücre Biçimini sayı olarak değil Genel olarak değiştirerek dener misiniz?

Konu Sahibi
A sütununun Hücre Biçimini sayı olarak değil Genel olarak değiştirerek dener misiniz?
1656239537060.png A SÜTUNUNUN HÜCRE İÇERİĞİNİ SAĞ TUŞLA "GENEL" OLARAK DEĞİŞTİRDİM.
VİRGÜLLÜ VE NOKTALI OLARAK SAYILAR GİRDİM. V.RDÜLLE GİRDİĞİMDE SONUÇ "0" NOKTALI GİRDİĞİMDE İSE YUKARIDA YAZILDIĞI GİBİ KABUL EDİYOR.

ARKADAŞLAR MERHABA. SARI RENGE BOYADIĞIM DEĞERDE NORMALDE 1.3456 YAZILI FAKAT EXCEL BUNU DEĞİŞTİRİYOR. GİRİŞ YAPILAN BASAMAK SAYISI . DAN SONRA 4 HANEYE ÇIKILDIĞINDA SAYI DEĞİŞİYOR. AKLIMA GELEN DEĞİŞİKLİKLERİ YAPTIM FAKAT BİR TÜRLÜ İSTEDİĞİM GİBİ YAZAMIYORUM. SADECE 0.XXXXXXXXXX TARZINDA YAZIMLARDA SIKINTI YAŞANMIYOR. BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM?
Syn Haritacı lütfen yazışmalarınızı küçük harf ile yapınız. Büyük harf bağırmak anlamına gelir. Bilginiz olsun
Kolay gelsin

Konu Sahibi
Sıfır ile başlayan hücrede nokta kullanmışsınız. Hiç nokta kullanmayın
USERX 1656240188580.png HEPSİNİ TOPLAMIYORUM. SARI KUTUCUĞUN İÇERİĞİNDE YAZAN DORMÜLLÜ HÜCREYE DİKKAT EDİN. A13 VE A14 NOLU HÜCRELERİ TOPLUYOR VE SONUÇ 0 ÇIKIYOR. YEŞİL RENGE BOLYALI HÜCRE İÇİNDEKİ SAYIYI VİRGÜL İLE YAZMAM O RANIN SONUCUNU DEĞİŞTİRMEYECEK... O RALAR DENEME İÇİN YAZDIĞIM RAKAMLAR. 0 İLE YAZILDIĞINDA 0.534343355 GİBİ BİR SAYIYI KABUL EDİYOR FAKAT 1.464645464 GİBİ BİR RAKAM YAZDIĞIMDA KABUL ETMİYOR BUNU VİRGÜLLÜ YAPTIĞIM ZAMANDA SOLA DAYALI BAZ ALIYOR TOPLAMDA 0 OLARAK ÇIKIYOR. SIKINTI BU

Eğer ondalık basamak simgesini "," (virgül) yerine "." (nokta) olarak kullanmaksa amacınız
denetim masasında bölge ayarlarında sayı biçimini değiştirmeniz gerekebilir...

Ekli dosyalar

• Ayarlar.png
    Ayarlar.png
    58.8 KB · Gösterim: 5
Çözüm
1656240547383.png

Ekli dosyalar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri