• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Gelişmiş filitreleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
63
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
ustalarım merhabalar daha önce konu açmıştım olmadı ama yeniden yardımlarınızı bekliyorum dosyanın içeriğinde örnek olarak hem yazdım he acıklamadada bir video ekledim seyrettıkden sonra dırek olayın mantığını anlaşılır dıye düşündüm saygılar

Ekli dosyalar

• KOKORECCİ GELİŞMİŞ FİLİTRELEME.xlsx
    1.1 MB · Gösterim: 12
Merhaba.
Data sayfasının kod sayfasına aşağıdaki kodu kopyalayın. "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Merhaba.
Data sayfasının kod sayfasına aşağıdaki kodu kopyalayın. "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Teşekür ederim hocam ama bunu nasıl yapacam bilmiyorum ki

Data sayfasının sekme adını sağ tıklatın Kod Görüntüle seçin açılan sayfaya kodu kopyalayın.
dosyanızı farklı kaydet seçeneği ile Makro içerebilen dosya (.xlsm) olarak kaydedin.

Şimdi "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.

Data sayfasının sekme adını sağ tıklatın Kod Görüntüle seçin açılan sayfaya kodu kopyalayın.
dosyanızı farklı kaydet seçeneği ile Makro içerebilen dosya (.xlsm) olarak kaydedin.

Şimdi "A4:HP4" hücrelerinde bir değişiklik yaptığınızda kodlar otomatik çalışacaktır.
Hocam verıyı altına ekledım fakat a4 den hp4 aralığında herhangi bir yere değer yazdığımda en son alt satırı atıyor ama veri var

sütunlardaki değeri sayı olarak ettiğimde genel yaptıgımdada yapmıyor filitreyi

dedıklerınızın aynısın yaptım olmuyor en alt satıra atıyor boş görünüyor (ofis sürümü 2021)

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri