Merhaba değerli üstadlar;
Excell bilgim fazla olmadığı için soruyorum mümkünmü bilmiyorum.
-Örnekteki gibi bir stok çalışmamız var.Belli yerlerde formüller var.
-Stok sayısının tahminen (5000) adet ve özellikle stok hareketinin
tahminen yıl sonuna kadar(15000) adet olacağından dolayı formüllerin bilgisayarı kastığını düşünüyorum.
-İstediğim şu çalışmanın işlevini bozmadan formüllerin yerine kod,makro gibi farklı bir yöntemle bilgisayarın yükünü hafifletebilir miyiz?
-Herhangi bir stok giriş-çıkışı yapacağım zaman STOK LİSTESİ'nden D sütununu kopyalayıp STOK HAREKET LİSTESİ'nde G sütununa yapıştır
olarak sağlıyorum.Formüller sayesinde STOK HAREKET LİSTESİ'ndeki bazı verileri otomatik yazdırıyorum.
-STOK LİSTESİ'nde G ve H sütunlarında
-STOK HAREKET LİSTESİ'nde B,H ve K sütunlarında formül vardır.
-Kod,makro,vba olaylarını hiç bilmediğim için çalışma üzerinde uygulansın diye bir kaç örnekle sizlere sunuyorum.
İlgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.
Excell bilgim fazla olmadığı için soruyorum mümkünmü bilmiyorum.
-Örnekteki gibi bir stok çalışmamız var.Belli yerlerde formüller var.
-Stok sayısının tahminen (5000) adet ve özellikle stok hareketinin
tahminen yıl sonuna kadar(15000) adet olacağından dolayı formüllerin bilgisayarı kastığını düşünüyorum.
-İstediğim şu çalışmanın işlevini bozmadan formüllerin yerine kod,makro gibi farklı bir yöntemle bilgisayarın yükünü hafifletebilir miyiz?
-Herhangi bir stok giriş-çıkışı yapacağım zaman STOK LİSTESİ'nden D sütununu kopyalayıp STOK HAREKET LİSTESİ'nde G sütununa yapıştır
olarak sağlıyorum.Formüller sayesinde STOK HAREKET LİSTESİ'ndeki bazı verileri otomatik yazdırıyorum.
-STOK LİSTESİ'nde G ve H sütunlarında
-STOK HAREKET LİSTESİ'nde B,H ve K sütunlarında formül vardır.
-Kod,makro,vba olaylarını hiç bilmediğim için çalışma üzerinde uygulansın diye bir kaç örnekle sizlere sunuyorum.
İlgileriniz için şimdiden teşekkür ediyorum.