• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formülde Hücre adı yerine firma adı yazarak işlem yaptırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Ergün

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
44
Excel V
Office 2010 TR
Konuyu Başlatan
Herkese kolay gelsin. Bir formülüm var, bu formülde KIRMIZI RENKTE OLAN ikinci şartların yerine RAKAM yada firma ismi yazarak işlem yapılabilirmi. FORMÜL:
JavaScript:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
FORMÜLE YAZILACAK RAKAMLAR (Sıralı Olarak)
360221
360222
3629790
3630026

Çözüm
Merhaba
Kırmızı ile işaretlediğiniz 'KKY BOŞALAN' kısımları sayfa adıdır. Bunları değiştirirseniz sayfa adlarını da değiştirmeniz gerekir.
Tam olarak nasıl bir sorunla karşılaştığınızı ve ne yapmak istediğinizi belirtirseniz belki farklı bir çözüm yolu bulunabilir.
Merhaba
Kırmızı ile işaretlediğiniz 'KKY BOŞALAN' kısımları sayfa adıdır. Bunları değiştirirseniz sayfa adlarını da değiştirmeniz gerekir.
Tam olarak nasıl bir sorunla karşılaştığınızı ve ne yapmak istediğinizi belirtirseniz belki farklı bir çözüm yolu bulunabilir.

Çözüm
Koly gelsin. Değişecek yerleri kırmızı renkte yapmıştım, ancak sayfa formülü farklı renklendirmiş. Talebim şudur, formülün $D59; ikinci şart bümlerine örneğin. Ahmet, Mehmet, Hasan lara alt alta formülü tekrarlayarak yazmak yerine isim olarak tek formülde işlem yaptırmak istiyorum.

Merhaba
Sayın Alpi gibi ben de bir şey anlamadım. Hani yukarda ilk mesajında formülü kopyalayıp yapıştırmışsın ya, işte o formülün içine yazarak Sayın Alpi'nin de dediği gibi örnek verirsen anlarız gibi geliyor bana...

ilginize teşekkür ederim. Be çözdüm

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri