• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formül ile diğer sayfaya otomatik yazdırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

İSO1970

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
Formül ile diğer sayfaya otomatik yazdırma

Ekli dosyalar

• STOK LİSTESİ.xlsx
    464.4 KB · Gösterim: 4
Çözüm
Kodlarda bulunan "Sayfa adını değiştiriniz" kısmında bulunan sayfa isimlerini istediğiniz sayfa adı ile değiştirerek kullanabilirsiniz; Kodları hangi sayfada kullanmak istiyorsanız o sayfanın modülüne yapıştırınız. Kodlar örnek kitapta STOK LİSTESİ sayfasında siz kullanmak istediğiniz sayfaya yapıştırınız.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Deneyiniz.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-STOK LİSTESİ.xlsx
    464.8 KB · Gösterim: 5
Merhabalar;
Elimizde 2500 satırlık bir STOK LİSTESİ var.(Örnek olarak 10 adet yazdım)
4000 satırlık da STOK MİK.AZALANLAR listemiz var.
STOK LİSTESİ'nde belirtmiş olduğumuz KRİTİK STOK SEVİYESİ değerleri mevcut.
STOK LİSTESİ'ndeki miktarlar KRİTİK STOK SEVİYESİ altına düştüğü zaman formülle bize KRİTİK STOK SEVİYESİ UYARISI kısmına KRİTİK diye uyarı veriyor.
İstenilen şu STOK LİSTESİ'ndeki miktar azalıp KRİTİK uyarısı verdiği zaman STOK MİK.AZALANLAR sayfasına o satırdaki tüm verileri formül ile otomatik yazdırmak.
Sıra noyu da hergün için 1 den başlayacak şekilde.Örnek 29.05.2024 1,2,3 30.05.2024 yine 1,2,3,4,5…. gibi
Birde STOK LİSTESİ'ndeki miktar KRİTİK STOK SEVİYESİ'ni tamamladığı zaman STOK LİSTESİ'nden KRİTİK uyarısı otomatik kalkıyor.Ama STOK MİK.AZALANLAR sayfasından silinmesini istemiyoruz.
Hocam dosyayı tekrar örnekli olarak düzenledim belki daha iyi anlaşılır.ilginize şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• STOK LİSTESİ.xlsx
    464.5 KB · Gösterim: 4
Makrolu işinize yararsa deneyiniz.

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-STOK LİSTESİ.xlsm
    477 KB · Gösterim: 4
Hocam teşekkür ederim istediğim mantık olmuş çalışıyor.
Kod sistemini bilmediğim için söylüyorum formül olsaydı formülü kopyala yapıştır yaparak başka bir dosyaya,sayfaya aktarmayı düşünüyordum.Kod da da kopyala-yapıştır olurmu,ya da başka sayfaya,dosya ya aktarılırmı bilemiyorum.Bir de STOK LİSTE'miz 2500 adet kadar örnek olarak ben 10 adet yazmıştım.Aşağıya doğru çoğaltmak ya da uygulamak mümkün mü?

Kodlarda bulunan "Sayfa adını değiştiriniz" kısmında bulunan sayfa isimlerini istediğiniz sayfa adı ile değiştirerek kullanabilirsiniz; Kodları hangi sayfada kullanmak istiyorsanız o sayfanın modülüne yapıştırınız. Kodlar örnek kitapta STOK LİSTESİ sayfasında siz kullanmak istediğiniz sayfaya yapıştırınız.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Çözüm

Kod:
Çok teşekkür ederim elinize sağlık

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri