• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Formül Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Kokorecci

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
64
Excel V
Office 2016 TR
Konuyu Başlatan
merhabalar ustalarım ek deki dosyada içinde açıklamayı yazdım satır içindeki (-) işret olunca formül çalışıyor
satır içindeki:)) olunca formüller çalışmıyor değiştirdiğim halde gene olmadı bu konuda yardımcı olurmusunuz

Ekli dosyalar

• formüller hata.xlsx
    11.9 KB · Gösterim: 5
merhabalar ustalarım ek deki dosyada içinde açıklamayı yazdım satır içindeki (-) işret olunca formül çalışıyor
satır içindeki:)) olunca formüller çalışmıyor değiştirdiğim halde gene olmadı bu konuda yardımcı olurmusunuz
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-FORMÜL2.xlsx
    12.1 KB · Gösterim: 5
hocam ana dosyamda bu veri csv ile geliyor onu dedıgınız gıbı yapmaya çalısıtığımda satırda kopm le hata oluyor örnek
0:0 gibi olan veriyi değiştir sekmesinde boşluk vererek kulandığımda o değer 00:00 gibi değişik veriler oluyor bunu başka bir satırda nasıl fomülle düzenleyebilirm bir boşluk verebılırım 0 : 0 bu sekılde yerine koy formulu denedim olmadı

Hücreyi biçimlendir > isteğe uyarlanmış > Tür satırına ( s : d ) bunu yaz

Hücreyi biçimlendir > isteğe uyarlanmış > Tür satırına ( s : d ) bunu yaz
Teşekürler hocam denyeceğim olumlu olumsuz cevab yazacam hocam şu an iş deyim iş çıkışı kontrol edip döneceğim şimdiden çok çok teşekürler

Dayı biraz uzun işlem yapman lazım.

Ekli dosyalar

• metneçevir.gif
    metneçevir.gif
    2.1 MB · Gösterim: 5
  • bet365 açılış data.xlsx
    2.4 MB · Gösterim: 3
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri