Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Deneyinizmerhabalar ustalarım ek deki dosyada içinde açıklamayı yazdım satır içindeki (-) işret olunca formül çalışıyor
satır içindeki) olunca formüller çalışmıyor değiştirdiğim halde gene olmadı bu konuda yardımcı olurmusunuz
teşekkür ederim ustam ellerine sağlıkDeneyiniz
hocam ana dosyamda bu veri csv ile geliyor onu dedıgınız gıbı yapmaya çalısıtığımda satırda kopm le hata oluyor örnekDeneyiniz
Teşekürler hocam denyeceğim olumlu olumsuz cevab yazacam hocam şu an iş deyim iş çıkışı kontrol edip döneceğim şimdiden çok çok teşekürlerHücreyi biçimlendir > isteğe uyarlanmış > Tür satırına ( s : d ) bunu yaz
evet değiştir sekmesinde kullandım : daha sonrada - evet bozulmadı oldu teşekür ederimHücreyi biçimlendir > isteğe uyarlanmış > Tür satırına ( s : d ) bunu yaz
ana dosya yı uyguladım formuller çalışmıyor ssnay ustamın duzelttı çalışmıyorHücreyi biçimlendir > isteğe uyarlanmış > Tür satırına ( s : d ) bunu yaz
Orijinal dosyadan örnek yükler misin?ana dosya yı uyguladım formuller çalışmıyor ssnay ustamın duzelttı çalışmıyor
Orijinal dosyadan örnek yükler misin?
TEŞEKÜR Ederim usta sağol emeğine ve ellerine sağlıkDayı biraz uzun işlem yapman lazım.