• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Form yardımı ile sayfa1den sayfa2ye veri çekerek PDF kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

okinava14

Yeni Üye
Aldığı beğeni
128
Excel V
Office 2021 TR
Konu Sahibi
Herkese kolay gelsin; "B1_GorevListe" formunda bulunan "PDF KAYDET" butonuna tıklayınca;
excel "Yazdir" sayfasındaki listeye "Gorevler" sayfasındaki son 20 kaydı aktarması ve
yatay görünümlü PDF kayıt etmesi için yardımlarınızı bekliyorum.

Herkese kolay gelsin; "B1_GorevListe" formunda bulunan "PDF KAYDET" butonuna tıklayınca;
excel "Yazdir" sayfasındaki listeye "Gorevler" sayfasındaki son 20 kaydı aktarması ve
yatay görünümlü PDF kayıt etmesi için yardımlarınızı bekliyorum.

Konu Sahibi
Hocam galiba ben eksik anlattım. bizim excelle işimiz olmicak form üzerinde çalışmamız.
Modülü forma uyarlasak işler karışırmı yoksa forklı kodlarmı gerekli.

Konu Sahibi
Durum değişmemiş hocam aynısını yollamışsınız sanki?
Kontrol edermisiniz size zahmet.

Durum değişmemiş hocam aynısını yollamışsınız sanki?
Kontrol edermisiniz size zahmet.
B1_GorevListe formu üzerinde bulunan Pdf Kaydet butonuna basınca istediklerinizi yapıyor son 20 kaydı yazdır sayfasına aktarıp oradan da bu verileri pdf olarak yatay şekilde masaüstüne kaydediyor

Konu Sahibi
:) Pardon hocam ben anlamamışım Ben sizlere yazdır butonu demiştim. PDF kayıt komutu başka işlevi yani tüm listeyi yedeklemek için kullanıyordum. olsun. ben düzeltirim. Emeğine sağlık.
Aynı konu alakalı bir sorum olacak. umarım çözümü vardır.
Sorunum şu daha önceden pdf formatında kaydet yapabiliyordum ama bir hafta öncesine kadar şimdi alttaki resimdeki uyarıyı veriyor acaba yanlışlıkla bir ayarmı kapadım yoksa excelle alakalımı sorunmu. Evde yazıcı yok iş yerinde var. evde testleri yapamaz oldum. Bir yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.

:) Pardon hocam ben anlamamışım Ben sizlere yazdır butonu demiştim. PDF kayıt komutu başka işlevi yani tüm listeyi yedeklemek için kullanıyordum. olsun. ben düzeltirim. Emeğine sağlık.
Aynı konu alakalı bir sorum olacak. umarım çözümü vardır.
Sorunum şu daha önceden pdf formatında kaydet yapabiliyordum ama bir hafta öncesine kadar şimdi alttaki resimdeki uyarıyı veriyor acaba yanlışlıkla bir ayarmı kapadım yoksa excelle alakalımı sorunmu. Evde yazıcı yok iş yerinde var. evde testleri yapamaz oldum. Bir yardımcı olabilirseniz çok müteşekkir olurum.
Pdf Çevir makrosu yazdır işlemini gerçekleştirmez pdf olarak masaüstüne kaydeder. Siz yazdır sayfasına gelen 20 satırlık veriyi yazdırmak istiyorsunuz sanırım

Konu Sahibi
Aynen ama yazıcı yok uyarısı alıyorum. bir hafta öncesine kadar sorun yoktu. şimdi yazdır deyince yazıcı yok diyor. Normalde yazıcı olmasada. Farklı kaydet yazıcı bul gibi bir penecere gelirdi. sebebini biliyormusunuz acaba?

Aynen ama yazıcı yok uyarısı alıyorum. bir hafta öncesine kadar sorun yoktu. şimdi yazdır deyince yazıcı yok diyor. Normalde yazıcı olmasada. Farklı kaydet yazıcı bul gibi bir penecere gelirdi. sebebini biliyormusunuz acaba?
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
Yok malesef. Ne PDF kaydediyor nede. Yazdır. Anlaşılan benim pcde sıkıntı var.
Yarın işde denicem bakalım. Emeğine yüreğine sağlık. teşekkürler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri