Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Merhaba Atar5860 sorununuza yardımcı olmak isterim ama galiba benim gibi kimse formülün hangi sayfadaki hangi hücrelere yazılacağını bilmediği için soruya girip çıkması bir oluyor. Formül hangi hücrelere yazılacaksa hesaplama sonrası o sütundaki verileri manuel doğru olarak doldurup bu hesaplamaya nasıl ulaştığınızı yazarsanız sorununuza yardımcı olmaya çalışacaklar için daha net olur diye düşünüyorum
çünkü 1,5 faize geçince yanlış hesaplama yapıyor ama ben oraya el ile bir önceki ayı girince doğru oluyorbütün listede faiz hücrelerindeki formüllerde o ayki aidat 50 tl yi alıyor ben ise orada 600 tl yazmamın amacı o aya kadar toplam aidat borcu 600 tl o ay ile beraber 650 tl aidat yapar ben 650 tl nin faizini alsın istiyorum tüm faiz sütunlarında total aidat toplamına alsın istiyorum
2016 dan bu yana ödemediği aidat tutarı geriye doğru bakınca ödemediğini toplayınca öyle buluyorsun benim amacı otomatik toplasın onun faizi alsın her ay istiyorumişte bu aidat borcunun 600 olduğunu nasıl hesaplıyorsun nerede yazıyor
sarı ile işaretli olanları toplaya bilirsiniz 2020 den gelenben geriye doğru gittim ama hiç diğer sayfalarda mustafa polat isminin yazılı olduğunu görmedim 600 ün nasıl oluştuğunu da halen anlamış değilim
teşekkür ederim olmuyor öyle yine sabit faiz alıyor ben kendim uğraşayım yardımlarınız için teşekkürlerAG4 hücresine bu formülü yazıp aşağı sürükleyerek deneyiniz. Eğer yapmak istediğiniz böyle birşey ise tablonuzdaki diğer sütunlarıda aynı mantıkla ayarlayabilirsiniz.
Kod:Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
çok ama çok teşekkür ederim istediğim buyduMerhaba Atar5860
Dosyayı indirip kontrol edebilir misiniz?
Dosya boyutu büyük olduğu için, Alternatif sunuculara yüklenmiştir.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Rica ederimçok ama çok teşekkür ederim istediğim buydu