• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Fiyat alarm uygulaması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Haritacı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar selamlar ve iyi çalışmalar dilerim. Geliştirmeye çalıştığım Kripto Fiyat Portföy uygulamasına ilişkin olarak içerisinde yer almasını düşündüğüm istenilen yüzde değişim oranına göre hesaplanan fiyatlara eşit olduğunda ya da geçildiğinde belirlediğim bir ses dosyasının alarm olarak çalmasını hedefliyorum. Excel tablo görüntüsünü ve excel dosyasını eke koyuyorum. İlgilenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• FİYAT_ALARM.xlsx
    FİYAT_ALARM.xlsx
    12.5 KB · Gösterim: 21
  • FİYAT_ALARM.jpg
    FİYAT_ALARM.jpg
    417.9 KB · Gösterim: 18
Arkadaşlar selamlar ve iyi çalışmalar dilerim. Geliştirmeye çalıştığım Kripto Fiyat Portföy uygulamasına ilişkin olarak içerisinde yer almasını düşündüğüm istenilen yüzde değişim oranına göre hesaplanan fiyatlara eşit olduğunda ya da geçildiğinde belirlediğim bir ses dosyasının alarm olarak çalmasını hedefliyorum. Excel tablo görüntüsünü ve excel dosyasını eke koyuyorum. İlgilenen arkadaşların yardımlarını bekliyorum...Şimdiden teşekkür ederim.

Üstad teşekkürler dökümanınız için. Sanırım bu kodları C## ile yazdınız. Bu içeriği VB alanına mı yazmam gerekiyor acaba?
Kodları c# ile yazmadım.C# kodları olarak gözükmesinin sebebi sitenin kod bölümünden c# seçilince vba kodları renklendiriliyor. Yani bir nevi kolay anlaşılması için. Vba kodlarını kopyalayıp bahsettiğim yerlere yapıştırın. Yapamazsanız direk excel dosyasını atayım.

Konu Sahibi
Kodları c# ile yazmadım.C# kodları olarak gözükmesinin sebebi sitenin kod bölümünden c# seçilince vba kodları renklendiriliyor. Yani bir nevi kolay anlaşılması için. Vba kodlarını kopyalayıp bahsettiğim yerlere yapıştırın. Yapamazsanız direk excel dosyasını atayım.
Ekteki hatayı aldım. Alarm kısmına güncel fiyatın üst değeri girildiğinde hata veriyor...

Ekli dosyalar

• FİYAT_ALARM_hata.jpg
    FİYAT_ALARM_hata.jpg
    165.1 KB · Gösterim: 8
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri