salanar
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 68
- Excel V
- Office 2007 TR
Konu Sahibi
askan hocamın ve diğer hocalarımın yardımıyla güzel bir çalışma oldu..
Son kez bu dosya ile ilgili bir yardım daha istiyorum. Kendim ugrastım ama kurgulayamadım malesef..
Combobox9 ekledim bitane ilk seçeneğin oraya. VERİLENLER VERİLMEYENLER HER İKİSİDE şeklinde..
GIDA için AB
GİYİM için AC
KIRTASİYE için AD
EV EŞYASI için AE hücrelerinde kontrol yapacak. Eğer tarih yazılıysa ilgili hücrede VERİLENLER seçeneği seçilirse sonuç getirecek.
Eğer ilgili hücrelerde tarih yoksa VERİLMEYENLER seçeneğinde onlar gelecek..
Her ikiside seçilirse bu hücrelerin dolu olup olmayan hepsini getirecek..
Tabi bu combobox9'u Combobox1 ve combobox3 ile hem bağımlı hem bağımsız kullanabilmek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz beynim yandı açıklarken bile kusura bakmayın anlatamadıysam hakkınızı helal edin çok yordum sizi çok mahcubum
Son kez bu dosya ile ilgili bir yardım daha istiyorum. Kendim ugrastım ama kurgulayamadım malesef..
Combobox9 ekledim bitane ilk seçeneğin oraya. VERİLENLER VERİLMEYENLER HER İKİSİDE şeklinde..
GIDA için AB
GİYİM için AC
KIRTASİYE için AD
EV EŞYASI için AE hücrelerinde kontrol yapacak. Eğer tarih yazılıysa ilgili hücrede VERİLENLER seçeneği seçilirse sonuç getirecek.
Eğer ilgili hücrelerde tarih yoksa VERİLMEYENLER seçeneğinde onlar gelecek..
Her ikiside seçilirse bu hücrelerin dolu olup olmayan hepsini getirecek..
Tabi bu combobox9'u Combobox1 ve combobox3 ile hem bağımlı hem bağımsız kullanabilmek istiyorum. Umarım yardımcı olursunuz beynim yandı açıklarken bile kusura bakmayın anlatamadıysam hakkınızı helal edin çok yordum sizi çok mahcubum
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.