• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Filtre Komutu Yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

nx2

Yeni Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2021 TR
Konuyu Başlatan
Office 2021 kullanıyorum. Formül çubuğuna =FİLTRE.... yaptığımda "Bu işlev geçerli değil." Uyarısı veriyor. Neden böyle bir sorun yaşıyorum?

Office 2021 kullanıyorum. Formül çubuğuna =FİLTRE.... yaptığımda "Bu işlev geçerli değil." Uyarısı veriyor. Neden böyle bir sorun yaşıyorum?
Formül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.

Formül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.
denedim ama olmadı

Office 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.

365 Office aboneliğiniz destekliyor mu

Office 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.
Bende 2021 versiyonda filtre çalışıyordu.Neyse görmeden yapabilecek birşey yok.Eğer bazı proğramlarla aktif yapıyorsanız officeyi tam kaldırma özellik var o proğramda ama unuttum adını.Öylede deneyebilirsiniz.

Hesap sekmesinde görünen "excel versiyonu" ile ilgili kısmın görüntüsünü paylaşın, kontrol edilsin.

hocam 2021 değildir senin excel versiyona tekrar bak

Soruma yanıt gelmedi. Büyük ihtimal versiyon 2021 değil.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri