Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Formül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.Office 2021 kullanıyorum. Formül çubuğuna =FİLTRE.... yaptığımda "Bu işlev geçerli değil." Uyarısı veriyor. Neden böyle bir sorun yaşıyorum?
denedim ama olmadıFormül çubuğunda yanılmıyorsam fx gibi birşey var.Oraya tıklayıp arayın varmı.Yada F den sonra i yi değişik i ler yazarak yapın bende indis formülünde böyle oluyordu bundan dolayı aklıma geldi.
Bunu da denedim olmadıOffice 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.
Bende 2021 versiyonda filtre çalışıyordu.Neyse görmeden yapabilecek birşey yok.Eğer bazı proğramlarla aktif yapıyorsanız officeyi tam kaldırma özellik var o proğramda ama unuttum adını.Öylede deneyebilirsiniz.Office 2021 i güncelleyin eğer durum değişmezse programı kaldırın yeniden kurun.