• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Filtre ile süzdüğüm satırları silmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

bulentkars

Yeni Üye
Aldığı beğeni
104
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar Merhaba;

Filtre Süz yaparak süzdüğüm satırları makro ile silmek istiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler. Örnek tablo ektedir.

inceleyiniz

Konu Sahibi
Merhaba Adnan Bey;

Elinize sağlık olmuş ancak tabloda fazla veri olduğunda silme işlemini bir seferde yapmıyor,
yani sil dediğimde bir kaç satır siliyor, makroyu peş peşe bir kaç kez peş peşe çalıştırdığım zaman silme işlemini tamamlıyor.

aralarda boş satırlar vardır.

Konu Sahibi
arada hiç boş satır yok. makroyu 3 kez peş peşe çalıştırdığım vakit siliyor.

Konu Sahibi
Ümit Bey Merhaba;

Hangi satırda filtre yapacağım belli değil. Adnan bey'in makro kurgusu tam istediğim gibi. sayfada süz olan satırları silmek istiyorum. temizleme değil silmek istiyorum. Teşekkürler

alan2.SpecialCells(xlCellTypeVisible).ClearContents 'Filtreli alanda görünen hücrelerin içeriğini temizledik.

satırının yerine alttaki satırı kullanınnız.

alan2.SpecialCells(xlCellTypeVisible).EntireRow.Delete'Filtreli alandaki satırları sildik.

Alternatif.

Konu Sahibi
Sayon Patron;

Malesef silmiyor, dosya ya c urunu ekleyip süz yapıyor, daha sonra makroyu çalıştırdığımda silmiyor.
Bu arada süz işlemi F de değil A:I arasında herhangi bir sutunda süz yapılanları silmek istiyorum. Teşekkürler

Siz filtreyi elle yapıp daha sonra makro ile filtreli alanı silecek misiniz? Eğer işlem bu ise;

HTML:
C#:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri