• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Sayfadan veri çekme Otomatik

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Reason01

Yeni Üye
Aldığı beğeni
46
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Herkese kolay gelsin, Düşeyara formülü ile 1. sayfama 2. sayfamdan veri çekiyorum.
2. sayfanın verilerini manuel günceleyip 1. sayfada görmek istiyorum. Formül çalışıyor fakat 2. sayfada bir değişiklik olduğunda 1. sayfa otomatik algılamıyor. Değişim olan hücreye 2 kere tıkladığımda yenileme sağlanıyor. Bunu nasıl otomatik yapabilirim ?

Hesaplama seçenekleri otomatik olarak ayarlı değil mi ?

Konu Sahibi
Daha net cevap alabilmeniz için,
HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Örnek oluşturdum. Günlük listede kişiler izinlere kaçar kaçar çıktığını yazdım. Toplamı GÜNLÜK LİSTEDE gözüküyor. fakt ben bunu GENEL LİSTE den Düşeyara ile aratıp yazdırmak istiyorum. GÜNLÜK listeyi değiştirip kaydettiğimde, GENEL LİSTE ilk açılışta güncel gelmiyor

Konu Sahibi
Veri/Bağlantılar/Değerleri Güncelleştir tuşuna bastığımda veriler güncelleniyor ama ben açılışta direk güncel gelmesini istiyorum askan userx

1657635928010.png

ilk açılışta bu uyarıyı güncelleştir olarak geçmeniz gerekir.

Merhaba sorununuz ile ilgili videoyu izlerseniz bu uyarıyı almazsınız artık.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri