• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Formlardaki Listboxlarda Aynı Kodla Farklı Sonuç

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

OğuzTürkyılmaz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
31
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Harkese sağlıklı günler dilerim.

Balta Hocamın katkısıyla dosyada MuayeneListesi formunda Poliçe sayfasındaki veriler üzerinde iki tarih arası kriter vererek sonuçları listboxa alıyorum. Yeni düzenlediğim Poliçeler listesinde de comboboxtan seçime göre verileri filtreleyebiliyorum. Bu formda da iki tarih arası kriter vererek filtreleme yapmak istediğimde olay şöyle gelişiyor MuayeneListesinde Poliçeler Sayfası W ( 23 ) sütunu üzerinde filtreleme yapılarak tarihler arası veriler çekiliyordu PoliçelerListesinde de Poliçeler Sayfasındaki N (14 )sütunu ( Vade Tarihi) baz alınarak 2 Tarih arası verileri çekmeye çalışıyorum fakat sonuçlar saçmalıyor. A2:X aralığı Muayene listesinde Poliçeler sayfasında Dolu satırları Filtre sayfasına çekerken aynı kod Poliçe Listesinde sadece a2 satırındaki veriyi filtre sayfasına çekiyor. A2:X aralığını A:X aralığına dönüştürdüğümde poliçeler sayfasında bulunan tüm verileri alıyor fakat bu seferde verdiğim iki tarih arası kriteri es geçiyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çalışan KOD

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sorunlu KOD

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Konu Sahibi
İki tarih arası listeleme yapan yeni kodlar ekledim kontrol et dönüş yap kolay gelsin.
Sn@Yusuf43 ilginiz için çok teşekkür ederim. Gayet güzel çalıştı sadece hata kontrolünü nasıl yapabilirim 30 şubat tarihi girerse Yanlış tarih girdiniz hata mesajı versin istiyorum. Koda ekledim ama yanlış da olsa doğruda olsa mesajı veriyor sağolsun. Bunun için araştırma yapacağım bulamazsam konu açarım. Çok teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri