• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Farklı Döviz Kurlarını Toplama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

mcexrem

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
103
Excel V
Office 2019 TR
Konuyu Başlatan
Merhabalar üstadlar,

dosyamın KÖMMERL sayfası K sütunundaki farklı döviz kurlarındaki tutarları, K297 hücresine euroları, K299 hücresine de dolarları toplamak istiyorum ama formülüm hata verdi. Yardımcı olabilir misiniz.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.

Ekli dosyalar

• Satın Alma.xlsm
    668.3 KB · Gösterim: 4
2019 kullandığım için parabirimi fonksiyonu da çalışmamaktadır.

Merhabalar üstadlar,

dosyamın KÖMMERL sayfası K sütunundaki farklı döviz kurlarındaki tutarları, K297 hücresine euroları, K299 hücresine de dolarları toplamak istiyorum ama formülüm hata verdi. Yardımcı olabilir misiniz.

Kod:
Değerli Misafirimiz İçeriği Görebilmek İçin Üyemiz İseniz Giriş Yap'ın Ya da Üye Ol'un.
Dosyanızda Kullanıcı tanımlı fonksiyon yok , ParaBirimi fonksiyonu ktf olarak yazılmış olmalı, normal ofiste ParaBirimi fonksiyonu bulunmamakta.

evet hocam Dosyada formül yok, uygulamaya çalıştım ama formül hata verdi. Belirttiğim hücreler için doğru formülü yazabilir misiniz

Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Ekli dosyalar

• Satın Alma.xlsm
    678.3 KB · Gösterim: 4
Çözüm
KTF ile deneyiniz; Kullanımı Hücrelere
€ için
Kod:
$ için
Kod:
yazınız.

Kod:

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Satın Alma.xlsm
    664 KB · Gösterim: 2
Sn. kralım ve SNNAY hocalarım,

emekleriniz için teşekkür ederim. Formül ile çözüm sağladık.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri