• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel'de telefon numaralarının başına toplu olarak 0 (sıfır) ekleme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

dilben

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 152
Arkadaşlar selam, rehberden Excel'e telefon numaralarını aktardım ama numaraların başındaki "0" rakamları tamamen silinmiş. Sayılar 532xxxxxxx şeklinde görünüyor. Başına tek tek sıfır koymak ölüm gibi, binlerce numara var. Hücre biçimlendirden Özel -> Telefon Numarası yapınca görsel olarak sıfır geliyor ama metin belgesine kopyalayınca veya başka sisteme yükleyince o sıfırlar yine kayboluyor. Bu numaraların başına kalıcı olarak, yani metin olarak nasıl sıfır ekleyebilirim? EĞER veya BİRLEŞTİR ile bir yöntemi var mıdır? excelcozum ailesine şimdiden teşekkürler.

Windows 10 Opera 134
Merhaba.
E5 hücresi için formül =0&D5

Çözüm
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 152
Alpi hocam çok teşekkür ederim, gerçekten hayat kurtardınız.
Dediğiniz gibi formülü uygulayıp aşağıya doğru çektim, binlerce satırlık telefon numarasının başına saniyeler içinde kalıcı olarak 0 eklenmiş oldu. Metin belgesine kopyalayıp başka sisteme aktarmayı da denedim, hiçbir şekilde sıfırlar kaybolmuyor, tam istediğim gibi oldu.Hem çok basit hem de çok etkili bir yöntemmiş, elinize emeğinize sağlık.
İyi Çalışmalar.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri