• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel'de Satır ve Sütun Başlıkları Boyutlandırma Nasıl Yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Arkadaşımın hazırladığı excel sayfasında satır ve sütun adları (1 2 3 4.....A B C D....) oldukça küçük. İstediğim Boyuta nasıl getirebilirim?

Çözüm
Sayfa Düzeni menüsünden ---- > TEMALAR kısmını incelediniz dimi. Ayrıca excel sayfasının SAĞ EN ALTINDA sayfa boyutu %100 olduğundan emin misiniz. Bunların kontrolünü tam olarak yaptığınızdan sonra halen olmuyorsa örnek dosyanızı paylaşın bakalım.
İnceleyiniz.
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Konu Sahibi
Linkteki bilgilendirmeleri çok denedim ama sadece hücre içi formatları değiştirebiliyorum. Başlıkları ve satır numaraları ebatlarını değiştiremiyorum. :(

Sayfa Düzeni menüsünden ---- > TEMALAR kısmını incelediniz dimi. Ayrıca excel sayfasının SAĞ EN ALTINDA sayfa boyutu %100 olduğundan emin misiniz. Bunların kontrolünü tam olarak yaptığınızdan sonra halen olmuyorsa örnek dosyanızı paylaşın bakalım.

Çözüm
Konu Sahibi
Önerinizle Sayfa görünümü küçültme sorunu olarak tespit ettim. Teşekkür ederim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri