• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel'de Satır Kayması

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

cenqiz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
8
Excel V
Office 2010 TR
Konu Sahibi
kolay gelsin arkadaşlar sağolsun arkadaşlar yardımcı oldular şöyle bir sıkıntı varmı tüm sayfaya eklediğim kişiler il içi ve dışına otomatik atıyor yalnız ekte gönderdiğim dosyada (Renklendirme yapmışım) herhangi bir eklediğimde alfabetik sıraya göre gittiğinden kayma yapıyor örnek isim eklediğimde alfabetik sıra girsen ama il içi ve il dışı bana kalsın bağımsız olarak boş olarak geçsin ben yazdıktan sonra zaten atıyor diğer sayfalara şimdiden tşk ederim arkadaşlar

Ekli dosyalar

Ben bu sorunun cevabını formülle verdiğimi hatırlıyorum.
Ama bu kitapçıkta makro var.
Yani makro ile yapılmış.
Makro bilen üstadlarımız var. Onlar yardımcı olacaktır.
Kolay gelsin.

İlk mesajınızda ne istediğinizden bir şey anlamadım.
Kenarlıklarınız için koşullu biçimlendirme yapmışsınız. Onu değiştirirseniz sorun kalmaz.

Konu Sahibi
İlk mesajınızda ne istediğinizden bir şey anlamadım.
Kenarlıklarınız için koşullu biçimlendirme yapmışsınız. Onu değiştirirseniz sorun kalmaz.
hocam örnek verdim öncelik bir kişi ekledimmi (örnek il dışı a üstteki il içi ) isim yazdığımda otomatik yazıyor aşağı doğru kayma oluyor il içi il dışı oluyor yada tam tersi isim yazdığımda il içi yada il dışı boş olsun ben yazdımmı ilgili yere otomatik geçiyor zaten

Konu Sahibi
Kontrol eder misiniz?
eline sağlık çok güzel oldu birde rica etsem ekte tüm sayfadaki altı bulunan izin (i) ve rapor (R) diğer sayfalarada renklendirme otomatik olarak geçmesini sağlarmısınız herhangi bir rapor aldımı renklendirme yaptımı diğer tarafada geçsin

Ekli dosyalar

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri