• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excelde sapde işlem veya tam tersi Hk.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

MUSTAFAA

Yeni Üye
Aldığı beğeni
4
Excel V
Office 2016 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,

Sapde veri alma veri girme gibi işlemleri Excel makrosunda yapabiliyor muyum bu konu hakkında ders almak ve öğrenmek isterim.

ben de sap kurulu değil bu nedenle linkteki videoyu inceleyin

Konu Sahibi
Hocam incelediğim için gördüm ve bu konu üzerinde bende olduğundan bu tarz kodları öğrenmek istiyorum ve ders almak istiyorum

buda excel den sap a kayıt

Çözüm
Konu Sahibi
Hocam sizd n ders alabilirmiyim bu konular için ole birşey yapiyormusunuz veya yapan birisi tavsiyeniz varmidir

Size tam doğru olarak bilgi verebilmek için sap olması lazım ve kullanmamız lazım ancak bende kurulu değil gördüğüm kadar zor bir şey değil oturum bilgileri ile işlemler rahatlık ile yapılıyor sizin ihtiyacınızı bu iki video giderir diye düşünüyorum

Konu Sahibi
Hocam sap bende var gerekli durumda sizede kurarım veyahut benim cihaz üzerinden uzak bağlantı ile de gerekli işlemleri yapabiliriz. Veya istanbuldaysaniz özel ders almak istiyorum. İngilizcem olmadığından videoda çok fazla bir şey anlamamaktayim

ben Ankaradayım. Zİra benimde işim var zaman kısıtlı. Ancak siz videoda gösterillen şekilde benzerini yapın hata aldığınızda araştırın yapamazsanız beraber öğrenerek yapalım diyebilirim.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri