• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excelde Net Ücretten Maliyet Bulma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Emre67zz

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Merhaba,

İlgili dosyada, Net ücretten maaliyet bulma noktasında desteklerini isteyeceğim.

örnek dosyaları
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
üzerinden hesapladım.

tek hücrenin içerisine ay-ay olacak şekilde yapılabilir mi? ayıca destek sütünlar veya sayfa kullanılabilir.

destekleriniz için şimdiden teşekkür ederim

Ekli dosyalar

Çözüm
Ekli dosyayı inceleyin. Dosya benim değil. Vazgeçilen bir proje analizinde örnek çalışmalardan biri olarak incelemek için bana gönderilmişti ve yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kenan Çılman'ın bir çalışması. Kanaatimce başarılı da bir çalışma olup sanıyorum ihtiyacınızı görecektir. Sabahta gördüm konunuzu ama arşivime bakma fırsatım olmamıştı yoğunluktan, kahve molasında aklıma geldi, kısa bir aramada bulunca da paylaşayım dedim.
Ekli dosyayı inceleyin. Dosya benim değil. Vazgeçilen bir proje analizinde örnek çalışmalardan biri olarak incelemek için bana gönderilmişti ve yanlış hatırlamıyorsam Sayın Kenan Çılman'ın bir çalışması. Kanaatimce başarılı da bir çalışma olup sanıyorum ihtiyacınızı görecektir. Sabahta gördüm konunuzu ama arşivime bakma fırsatım olmamıştı yoğunluktan, kahve molasında aklıma geldi, kısa bir aramada bulunca da paylaşayım dedim.

Ekli dosyalar

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri