• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel'de Hücre Değerine Göre Tüm Satırı Otomatik Boyama (Koşullu Biçimlendirme)

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Murat_Gencer

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Katkı
%5
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, koşullu biçimlendirmeyi tek hücre için yapabiliyorum ama ekteki tabloda H sütununda 'Gecikti' yazınca tüm satırın arka planının komple kırmızı, 'Teslim Edildi' yazınca komple yeşil olmasını istiyorum. Nasıl bir formül yazmalıyım? Yeni satır ekleyince de otomatik çalışsın istiyorum.

Çözüm
Merhaba,

Bu şekilde yapabilirsiniz...

Biçimlendirme yapmak istediğini alanı seçtikten sonra koşullu biçimlendirme yapmalısınız.

Koşullu Biçimledirme-Biçimlendirme için formül kullan seçeneği ile yapabilirsiniz.

1789047350798.png
Merhaba,

Bu şekilde yapabilirsiniz...

Biçimlendirme yapmak istediğini alanı seçtikten sonra koşullu biçimlendirme yapmalısınız.

Koşullu Biçimledirme-Biçimlendirme için formül kullan seçeneği ile yapabilirsiniz.

1789047350798.png

Çözüm
Konu Sahibi
Korhan AYHAN hocam çok teşekkür ederim, elinize sağlık.
Sütun harfinin önüne koyduğum $ sabitleme işareti sayesinde sadece H sütununa baktı ve tüm satırı harika bir şekilde boyadı. Tam istediğim gibi oldu, çok sağ olun.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri