• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Soru Excel'de günlük üretimi tutmak ve haftalık aylık yıllık raporlama yapmak istiyorum

memory78

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Arkadaşlar kolay gelsin günlük üretilen ürünleri excelde tarih kod adet şeklinde kayıt altına alıyorum bunları farklı bir sayfada koda göre haftalık aylık ve yıllık olarak görmek istiyorum yaklaşık 300 e yakın ürün bulunmakta bu konuda yardıma ihtiyacım var teşekkürler

Arkadaşlar kolay gelsin günlük üretilen ürünleri excelde tarih kod adet şeklinde kayıt altına alıyorum bunları farklı bir sayfada koda göre haftalık aylık ve yıllık olarak görmek istiyorum yaklaşık 300 e yakın ürün bulunmakta bu konuda yardıma ihtiyacım var teşekkürler
siz şablonunuzu hazırlayın. tablo formatınızı falan. Örnek verilerle doldurun. İstediğiniz formülü ondan sonra yazarız.

Konu Sahibi
BEN ELİMDEN GELDİĞİNCE YAPMAYA ÇALIŞTIM BUNUNLA İLGİLİ KENDİNİZİN YAPA BİLECEĞİ BİRŞEY OLURSA İSTEDİĞİM GİBİ YAPABİLİRSENİZ MİNNETTAR KALIRIM. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

Ekli dosyalar

Office kullanıcısı olduğunuz için GRUPLAÖLÇÜT ve ÖZET ÖLÇÜT fonksiyonları ile istediklerinizi fazlası ile yapabilirsiniz. Ufak bir örnek paylaşıyorum.

Ekli dosyalar

Konu Sahibi
Office kullanıcısı olduğunuz için GRUPLAÖLÇÜT ve ÖZET ÖLÇÜT fonksiyonları ile istediklerinizi fazlası ile yapabilirsiniz. Ufak bir örnek paylaşıyorum.
Desteğiniz için teşekkür ederim fakat ben yolladığım örnek de ürün isimleri var hangi ürünün hangi tarihte ne kadar üretildiği günlük, aylık, yıllık olacak şekilde görmek istiyorum yani ürünün adını yazınca bana hangi tarihte kaç adet üretildiğini günlük haftalık ve aylık olarak vermesini istemekteyim. Bu mümkünmüdür

Ekli dosyalar

Desteğiniz için teşekkür ederim fakat ben yolladığım örnek de ürün isimleri var hangi ürünün hangi tarihte ne kadar üretildiği günlük, aylık, yıllık olacak şekilde görmek istiyorum yani ürünün adını yazınca bana hangi tarihte kaç adet üretildiğini günlük haftalık ve aylık olarak vermesini istemekteyim. Bu mümkünmüdür
mümkündür uygun bir zamanda hazırlayıp göndereyim

Teşekkür ederim.
Yukardaki dosyayı güncelledim bir inceleyin. Eklemek istediğiniz birşey varsa iletin. Yıllık veri için elde aylık /günlük veriler olması lazım. Tablo biçiminize göre/tutma şeklinize göre ayarlama yapılmalı

Deneyiniz.

Ekli dosyalar

Geri