Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
o şekilde yapılabilirse o da olur tek derdim o verileri tek tek yazmamakneden word hocam baskı ile yazdırmaktan mı bahsediyorsunuz bunu excelde yapabilir.
yapılır yapılırda yüklediğniz excel foto su ile word fotosu arasında konu bağlantısı kuramadım palet diye başlık var altındada sayılar var ama word olarka attığınız foto ile ne bağlantılı isteğinizi biraz açıklayıcı belirtirseniz sitede ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olabiliro şekilde yapılabilirse o da olur tek derdim o verileri tek tek yazmamak
Şöyle izah edeyim, excel dosyasında gördüğünüz veriler kg cinsinden ağırlık verileri. Benim bu word dosyasında ki ağırlık kısmına sıra sıra bu verileri alarak sticker bastırmam gerekiyor. Tek tek yazmadan önce sizden fikir alayım istedimyapılır yapılırda yüklediğniz excel foto su ile word fotosu arasında konu bağlantısı kuramadım palet diye başlık var altındada sayılar var ama word olarka attığınız foto ile ne bağlantılı isteğinizi biraz açıklayıcı belirtirseniz sitede ben veya diğer arkadaşlar yardımcı olabilir
Hayır 6 lı sticker kağıt kullanacağım yaklaşık 175 sayfa çıktı alacağım600 adet sayfa çıktı mı alacaksınız