• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel veri aldığım site değiştirme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Bagirov17

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Excel V
Office 2016 TR
Merhaba arkadaşlar elimde bir excel var veri makroyla veri çektiğim bir excel ama artık veri çekemiyorum çünkü veri çektiğim site adresi kullanılmıyor artık veri çektiğim sitenin adresin nasıl değiştirebilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
Excel 2016 kullanıyorum

Merhaba arkadaşlar elimde bir excel var veri makroyla veri çektiğim bir excel ama artık veri çekemiyorum çünkü veri çektiğim site adresi kullanılmıyor artık veri çektiğim sitenin adresin nasıl değiştirebilirim lütfen yardımcı olun şimdiden teşekkür ederim.
Excel 2016 kullanıyorum
Dosyanızı yükleyebilir misiniz lütfen.
Dosya boyutu büyük olduğu için .zip olarak eklenmistir.
Dosya Ektedir.

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
Alt+f11 yaparak vba arayüzüne girin. Modüllerdeki eski site linkinin yerine yeni linki yapıştırın sanırım sorun çözülür. Ama yeni siteden bu kodlar veri çekebilir mi onu bilemem. En iyisi yeni site adını da yazın. Ustalar çözüm sunarlar büyük ihtimal.

Alt+f11 yaparak vba arayüzüne girin. Modüllerdeki eski site linkinin yerine yeni linki yapıştırın sanırım sorun çözülür. Ama yeni siteden bu kodlar veri çekebilir mi onu bilemem. En iyisi yeni site adını da yazın. Ustalar çözüm sunarlar büyük ihtimal.
Yeni site ismi nowgoal6.com

Merhabalar ben zaten bunu çözebilsem bile fark edemem. Bu sitelere çıkış yok kurumdan. Ama ustalar çözüm sunacaklardır.

Siteler farklı o yüzden kodlar işe yaramaz. Yeni bir konu açabilirsiniz ancak sıfırdan veri çekme işine girmek istemeyebilirler.

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri