• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel VBA ile Hücre Değerini Dosya Adı Yaparak Sayfayı Ayrı Ayrı PDF Olarak Kaydetme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Hakan_Ve

Yeni Üye
Aldığı beğeni
1
Katkı
%5
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar, forumda arama yaptım ama tam olarak benim senaryoma uygun bir makro kodu bulamadım.
Elimde bir fatura/bordro şablonu sayfası var. Bu sayfadaki "B3" hücresine personelin veya müşterinin adı geliyor. Ben bir makro butonu yapmak istiyorum; butona bastığımda Excel, "B3" hücresinde yazan ismi otomatik olarak dosya adı yapıp (Müşteri_Adı.pdf şeklinde), Excel dosyasının olduğu klasörün içine PDF olarak kaydetsin.
Eğer mümkünse, kodun içine bir döngü ekleyebilir miyiz? Ben yan sayfadaki listeden isimleri sırayla "B3" hücresine çektirip, her biri için arka arkaya otomatik olarak ayrı ayrı PDF'ler oluştursun istiyorum. 50-60 kişiyi tek tek PDF yapmak çok zaman alıyor. Ekte şablon dosyamı paylaşıyorum, VBA kodları konusunda yardımcı olabilir misiniz?

Çözüm
Merhaba arkadaşlar, forumda arama yaptım ama tam olarak benim senaryoma uygun bir makro kodu bulamadım.
Elimde bir fatura/bordro şablonu sayfası var. Bu sayfadaki "B3" hücresine personelin veya müşterinin adı geliyor. Ben bir makro butonu yapmak istiyorum; butona bastığımda Excel, "B3" hücresinde yazan ismi otomatik olarak dosya adı yapıp (Müşteri_Adı.pdf şeklinde), Excel dosyasının olduğu klasörün içine PDF olarak kaydetsin.
Eğer mümkünse, kodun içine bir döngü ekleyebilir miyiz? Ben yan sayfadaki listeden isimleri sırayla "B3" hücresine çektirip, her biri için arka arkaya otomatik olarak ayrı ayrı PDF'ler oluştursun istiyorum. 50-60 kişiyi tek tek PDF yapmak çok zaman alıyor. Ekte şablon dosyamı paylaşıyorum, VBA kodları konusunda...
Eğer mümkünse, kodun içine bir döngü ekleyebilir miyiz? Ben yan sayfadaki listeden isimleri sırayla "B3" hücresine çektirip, her biri için arka arkaya otomatik olarak ayrı ayrı PDF'ler oluştursun istiyorum. 50-60 kişiyi tek tek PDF yapmak çok zaman alıyor. Ekte şablon dosyamı paylaşıyorum, VBA kodları konusunda yardımcı olabilir misiniz?
Deneyiniz; dosyayı çalıştırdığınız klasöre oto olarak kaydeder

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri