Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.
D ve e sütunlarına sayı haline çevirdim. Sorun şuradan kayanaklanıyor. Sayıların başında görünmez bir karakter var. Kırp formülü ile de temizlenmiyor. Parçaal diyerek 2. karakterden başlayarak verileri aldım daha sonra işlem yaptım.Evet üstadım doğrudur aynen öyle olacak.
hücrede yazılanlar sayı olmadığı için toplanmıyor. Hücre içeriğine girdiğinizde içeriğinde . (nokta) olduğunu göreceksiniz.Merhaba,
Eklediğin Excel dosyasındaki sayıları bir türlü toplayamıyorum örnek olarak dosyayı paylaşıyorum denemediğim yöntem kalmadı bir türlü dip toplam yapamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam bu sayının sayı olarak değeri nedirhocam nasıl kökten çözebilirim peki metni sayıya çevir dedim oda olmadı sayıları bozmadan nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misin? yöntem konusunda.
D ve e sütunlarına sayı haline çevirdim. Sorun şuradan kayanaklanıyor. Sayıların başında görünmez bir karakter var. Kırp formülü ile de temizlenmiyor. Parçaal diyerek 2. karakterden başlayarak verileri aldım daha sonra işlem yaptım.Evet üstadım doğrudur aynen öyle olacak.
Üstadım Elline sağlık çok teşekkür ederim.D ve e sütunlarına sayı haline çevirdim. Sorun şuradan kayanaklanıyor. Sayıların başında görünmez bir karakter var. Kırp formülü ile de temizlenmiyor. Parçaal diyerek 2. karakterden başlayarak verileri aldım daha sonra işlem yaptım.