E ergunpoyraz Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2021 Mesajlar 34 Aldığı beğeni 14 Excel V Office 2019 TR 13 Şub 2022 #1 Arkadaşlar Merhaba, Filtreden seçilen Sınıf Şubeyi A1 hücresinde göstermek istiyorum mümkün mü? Ekli dosyalar 1.jpg 48.2 KB · Gösterim: 15
Çözüm H H himmgarip 14 Şub 2022 ergunpoyraz' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Filtreden seçilen Sınıf Şubeyi A1 hücresinde göstermek istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Vba ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formül İle; HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formülü yazmadan birleştirilen A1-A2-A3-A4 hücrelerini ayırın. A1 hücresine yukarıdaki formülü yazın. Ctrl + Shift + Enter basın. Daha sonra A1-A2-A3-A4 hücrelerini birleştirin.
ergunpoyraz' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Filtreden seçilen Sınıf Şubeyi A1 hücresinde göstermek istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Vba ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formül İle; HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formülü yazmadan birleştirilen A1-A2-A3-A4 hücrelerini ayırın. A1 hücresine yukarıdaki formülü yazın. Ctrl + Shift + Enter basın. Daha sonra A1-A2-A3-A4 hücrelerini birleştirin.
M muratboz06 Uzman Katılım 6 Ağu 2021 Mesajlar 158 Çözümler 57 Aldığı beğeni 292 Excel V Office 365 TR 13 Şub 2022 #2 Dosya paylaşırsanız, yardımcı olabiliriz. Olumlu oy 0 Negatif oyla
H himmgarip Excel Dostu Katılım 27 Mar 2021 Mesajlar 797 Çözümler 96 Aldığı beğeni 869 Excel V Office 2016 TR 14 Şub 2022 #3 ergunpoyraz' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Filtreden seçilen Sınıf Şubeyi A1 hücresinde göstermek istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Vba ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formül İle; HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formülü yazmadan birleştirilen A1-A2-A3-A4 hücrelerini ayırın. A1 hücresine yukarıdaki formülü yazın. Ctrl + Shift + Enter basın. Daha sonra A1-A2-A3-A4 hücrelerini birleştirin. Ekli dosyalar deneme.xlsb deneme.xlsb 15.3 KB · Gösterim: 8 Son düzenleme: 14 Şub 2022 Olumlu oy 0 Negatif oyla Çözüm
ergunpoyraz' Alıntı: Arkadaşlar Merhaba, Filtreden seçilen Sınıf Şubeyi A1 hücresinde göstermek istiyorum mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Vba ile aşağıdaki gibi yapabilirsiniz. HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formül İle; HTML: Kod: İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da üye ol. Formülü yazmadan birleştirilen A1-A2-A3-A4 hücrelerini ayırın. A1 hücresine yukarıdaki formülü yazın. Ctrl + Shift + Enter basın. Daha sonra A1-A2-A3-A4 hücrelerini birleştirin.
E ergunpoyraz Yeni Üye Katılım 13 Eyl 2021 Mesajlar 34 Aldığı beğeni 14 Excel V Office 2019 TR 15 Şub 2022 #4 Teşekkür ederim her iki yöntem de çalışıyor. Bir de şöyle bir formül var henüğz denemedim: =DÜŞEYARA(ALTTOPLAM(5;A2:A7);A:B;2;0) Olumlu oy 0 Negatif oyla
Teşekkür ederim her iki yöntem de çalışıyor. Bir de şöyle bir formül var henüğz denemedim: =DÜŞEYARA(ALTTOPLAM(5;A2:A7);A:B;2;0)