• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfasını kaldıramıyorum...

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

SonOsmanlı

Yeni Üye
Aldığı beğeni
21
Excel V
Office 365 TR
Konu Sahibi
Değerli üstadlarım,yeni bir excel sayfası açtığımda yeni çalışma sayfamın başında nereden geldiğini çözemediğim ve bir türlü
kaldıramadığım çalışma sayfaları da geliyor.Bunları ne yaptımsa kaldıramadım...Bu konu hakkında yardım edebilir misiniz.?

Çözüm
Değerli üstadlarım,yeni bir excel sayfası açtığımda yeni çalışma sayfamın başında nereden geldiğini çözemediğim ve bir türlü
kaldıramadığım çalışma sayfaları da geliyor. Bunları ne yaptımsa kaldıramadım...Bu konu hakkında yardım edebilir misiniz.?
Excel in yerleşik eklentileridir. Ayrıca kendi eklediğiniz KTF olarak bazı dosyalar oluşmuş olabilir. Onları da şu şekilde resimlerdeki sıralamayı takip ederek silebilirsiniz;
01.png
kaldıramadığım çalışma sayfaları da geliyor. Bunları ne yaptımsa kaldıramadım...Bu konu hakkında yardım edebilir misiniz.?
Excel in yerleşik eklentileridir. Ayrıca kendi eklediğiniz KTF olarak bazı dosyalar oluşmuş olabilir. Onları da şu şekilde resimlerdeki sıralamayı takip ederek silebilirsiniz;
01.png

Çözüm
Konu Sahibi
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri