• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfasından zarf yazdırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
35
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun aleykum sayın Excel dostları Ekte bulunan excel sayfasından zarf yazdırmak istıyoruz bu konuda yardımcı olursanız mennun oluruz dosya ve zarf tasarımı ekran göruntusu olarak ekdedir

Ekli dosyalar

• Zarf Etiket.xlsx
    96.9 KB · Gösterim: 9
  • Ekran Görüntüsü (314).png
    Ekran Görüntüsü (314).png
    151.3 KB · Gösterim: 25
  • WhatsApp Image 2024-12-30 at 12.20.53.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-30 at 12.20.53.jpeg
    123.6 KB · Gösterim: 25
Şahsen sizin sorularınıza cevap vermiyorum artık ama belirtmeden de geçemeyeceğim şu hisse misse çalışmanızda tek satır emeğiniz yok, ufak ufak soru soruyorum diye diye buradaki uzman arkadaşlara yaptırdınız bütün çalışmayı. Ayıptır, insanlar bu tip çalışma için emek harcayıp onun üzerinden para kazanmaya çalışıyor soru soruyorum cevabı üzerinde çalışıyorum yaklaşımı ile büyün uygulamayı buradaki uzmanlara yaptırmaya çalıştınız. En son cevap alamamaya başlayınca ücretli çözüm olarak Sayın Patron'dan destek aldınız. İşiniz profesyonel çalışma kapsamına giriyor sorunuzu ücretli taleplerden açın yardımcı olmak isteyen uzman arkadaşımız olursa oradan destek alırsınız.

Cevap verdiğiniz için teşekkür

Dener misiniz.
UserForm Kullanarak hazırladım.

Ekli dosyalar

• Zarf Etiket.xlsm
    121.1 KB · Gösterim: 8
Sayın Feylosof burada yapmak istediğimiz userformla değil yazdığımız zarfı yazıcıdan yazdırak çıkarmak istiyoruz yanı yazıcıya zarfı koyup zarfı yazdırmak istıyoruz

Ekli dosyalar

• resim_2024-12-30_234842510.png
    resim_2024-12-30_234842510.png
    114.5 KB · Gösterim: 3
Senin sorundan anladığım kadarı ile yazdım.
Yazdırmak istediğin alanı seç,
Ctrl+P tıkla, seçimi yazdır seç, A5 kağıt boyut seç ve yazdır.
Ufak tefek kenarlık hatalarını ilk çıktına göre kenar boşluk ayarlarından düzenle.

Zarf oluştur komutuna yazdırma eklendi. Kontrol ediniz.

Ekli dosyalar

• Zarf Etiket.xlsm
    120.5 KB · Gösterim: 1
Koda ekleme yaptım.
Not: ListBox1'den kesim numarasını seçip zarf oluştur düğmesine basmanız gerekir.

Ekli dosyalar

• Zarf Etiket.xlsm
    123.3 KB · Gösterim: 3
Biz teşekkür ederiz.
ListBox1 de A sütunu 1000 satırla sınırlı idi onu düzelttim.

Ekli dosyalar

• Zarf Etiket.xlsm
    121.8 KB · Gösterim: 11
Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri