ERKAN YILMAZ
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 144
- Excel V
- Office 365 TR
Konu Sahibi
Merhaba,
Ürüntanımlama girişi formumda bulunan combobox9 daki gibi döviz tarihlerini ve kurları aşağıdaki kodlarla Ödenmez satış formumda bulunan satış bilgileri sekmesinde ki combobox'a uygulamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim.
Ekran görüntüsü göndermiş olduğum formda ürün tanımlama giriş formunda ki gibi seçili tarih ve döviz türüne göre textbox142 ye döviz kurunu getirmesi gerekiyor.
Yardımlarınızı rica ederim.
Private Sub ComboBox9_Change()
Dim u As Integer
Dim r As Integer
Dim s As Integer
On Error Resume Next
u = WorksheetFunction.Match(OdenmezSatisEkrani.ComboBox10.Value, ActiveWorkbook.Worksheets("KurListesiVeri").Range("A1:F1"), 0)
r = Worksheets("KurListesiVeri").Range("A60000").End(xlUp).Row
For s = 1 To r
If Worksheets("KurListesiVeri").Range("A" & s) = OdenmezSatisEkrani.ComboBox9.Value Then
'If Worksheets("KurListesiVeri").Range("B" & s) = OdenmezSatisEkrani.ComboBox4.Value Then
OdenmezSatisEkrani.TextBox142.Value = Worksheets("KurListesiVeri").Cells(s, u).Value
Exit Sub
End If
End If
Next s
End Sub
Ürüntanımlama girişi formumda bulunan combobox9 daki gibi döviz tarihlerini ve kurları aşağıdaki kodlarla Ödenmez satış formumda bulunan satış bilgileri sekmesinde ki combobox'a uygulamaya çalışıyorum ama bir türlü beceremedim.
Ekran görüntüsü göndermiş olduğum formda ürün tanımlama giriş formunda ki gibi seçili tarih ve döviz türüne göre textbox142 ye döviz kurunu getirmesi gerekiyor.
Yardımlarınızı rica ederim.
Private Sub ComboBox9_Change()
Dim u As Integer
Dim r As Integer
Dim s As Integer
On Error Resume Next
u = WorksheetFunction.Match(OdenmezSatisEkrani.ComboBox10.Value, ActiveWorkbook.Worksheets("KurListesiVeri").Range("A1:F1"), 0)
r = Worksheets("KurListesiVeri").Range("A60000").End(xlUp).Row
For s = 1 To r
If Worksheets("KurListesiVeri").Range("A" & s) = OdenmezSatisEkrani.ComboBox9.Value Then
'If Worksheets("KurListesiVeri").Range("B" & s) = OdenmezSatisEkrani.ComboBox4.Value Then
OdenmezSatisEkrani.TextBox142.Value = Worksheets("KurListesiVeri").Cells(s, u).Value
Exit Sub
End If
End If
Next s
End Sub
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.