• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfasında veri analizi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arslanbey

Yeni Üye
Aldığı beğeni
25
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhaba;
Excel "personel veri analizindeki" sayfada AG sutununda hangi personelin adını yazarsam o personelin bilgileri ve tarih aralığındaki toplam aldığı eğitim saati ve Toplam Aldığı Eğitim Sayısı yazdırmasını istiyorum.

Sayın arslanbey,
Deneyiniz. Lütfen dönüş yapınız.

Konu Sahibi
Sayın arslanbey,
Ustam ilginizden dolayı teşekkür ederim ama personel adı, unvan, toplam aldığı eğitim saati ve Toplam Aldığı Eğitim Sayısı istenilen sutunlara gelmiyor. Ayrıca tarih aralığını yazınca bu tarihlerde eğitiminiz bulunmamaktadır mesajı eklete bilir miyiz.
Örneğin Berat koyuncu isimli personelin 8 adet eğitimi var ismi yazdığımda sadece bir eğitimi geliyor.

Sayın arslanbey,
PERSONEL VERİ ANALİZ, Berat Koyuncu, HASAN, SÜLEYMAN, TUNAHAN ve OSMAN sayfaları otomatik hale getirildi. Formüllü alanlar turuncu renkle renklendirildi. Yazıcıdan çıktı alırken siyah beyaz çıkacak renkli çıkmayacak. Sayfa çoğaltmak istersen herhangi bir sayfayı kopyala, sayfa adını değiştir yeter. Tabi şahsın adını da değiştireceksin...

Son düzenleme:
Konu Sahibi
PERSONEL VERİ ANALİZ sayfasındaki kodları aşağıdaki ile değiştirin.

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.
Hocam rica etsem son bir son bir şey yapabilirmisiniz. tarih sorgulama yaptırabilirmiyiz ve isim yazdığımız yere combobox ekleyip isimle o şekilde gelebilir mi?

Hocam merhaba
İlginizden dolayı teşekkür ederim.
Bunu da yapabilirimisiniz tarih aralığındaki toplam aldığı eğitim saati ve Toplam Aldığı Eğitim Sayısı yazdırmasını istiyorum.
Deneyiniz

Konu Sahibi
Hocam tarih sorunu oldu çok teşekkür ederim. Fakat son bir şey kaldı isim yazdığım yere combobox ekleyip isimleri combobox aldırabilirmiyiz. Çünkü 50 fazla personel isimleri hatırlamam çok zor bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Hocam rica etsem son bir son bir şey yapabilirmisiniz. tarih sorgulama yaptırabilirmiyiz ve isim yazdığımız yere combobox ekleyip isimle o şekilde gelebilir mi?
Tarih sorgulama zaten yapıyor.
İsimler için aşağıdaki kodu "BuÇalışmaKitabı" adlı kod sayfasına kopyalayın.
HTML:
Kod:

Dosyayı her açtığınızda aşağıdaki kod satırındaki sayfa isimleri hariç diğer sayfa isimleri eklenecektir.
HTML:
Kod:

Eğer yeni bir sayfa eklerseniz dosya yeniden açıldığında listeye eklenecektir.

Deneyiniz.

Hocam tarih sorunu oldu çok teşekkür ederim. Fakat son bir şey kaldı isim yazdığım yere combobox ekleyip isimleri combobox aldırabilirmiyiz. Çünkü 50 fazla personel isimleri hatırlamam çok zor bu konuda yardımcı olursanız çok mutlu olurum.
Deneyiniz

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri