• Foruma hoş geldin 👋 Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfasında özel Siralama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

Sebahattin

Bronz Üye
Kullanıcı Bilgileri
Aktiflik
Aldığı beğeni
33
Excel V
Office 2013 TR
Konuyu Başlatan
Selamun aleykum Excel cözüm ustatlari Ekte bulunan Excel dosyamda sol kısımda bir takı verilerim var bu veriler arasında bosluklar bulunabiliyor burada benim yapmak istediğim şey ise sol kısımda bulunan verileri boşluksuz bir şekilde ve aynı zamanda (I)Sutuna (kurban no)ufaktan büyüge dogru bir sekide sarı alana gelmesini yapmak istiyoruz Bu konuda destek vereceginizi umuyoruz ve tesekkür ederim

Ekli dosyalar

• Sebahattın Kasa 1.xlsx
    56.2 KB · Gösterim: 5
Çözüm
Selamun aleykum Excel cözüm ustatlari Ekte bulunan Excel dosyamda sol kısımda bir takı verilerim var bu veriler arasında bosluklar bulunabiliyor burada benim yapmak istediğim şey ise sol kısımda bulunan verileri boşluksuz bir şekilde ve aynı zamanda (I)Sutuna (kurban no)ufaktan büyüge dogru bir sekide sarı alana gelmesini yapmak istiyoruz Bu konuda destek vereceginizi umuyoruz ve tesekkür ederim
Deneyiniz
Deneyiniz

Ekli dosyalar

• DÜZENLENDİ-Kasa 1.xlsm
    87.1 KB · Gösterim: 6
Çözüm
Hocam baktım güzel olmus Yalnız sol tarafa veri eklediğimde Sag Tarafdakı yerde ekran göruntüsu ekte sag tarafda üst kısımda bosluk kalmamasi gerekıyor

Ekli dosyalar

• resim_2024-06-10_084726946.png
    resim_2024-06-10_084726946.png
    83.3 KB · Gösterim: 8
Hocam baktım güzel olmus Yalnız sol tarafa veri eklediğimde Sag Tarafdakı yerde ekran göruntüsu ekte sag tarafda üst kısımda bosluk kalmamasi gerekıyor
A sütununda ki son satırınıza göre işlem yapılıyor ama sizin a sütununda son dolu satırınızdan sonra 4 satır boş veri var demektir

Sorun sizin datanızda Kod son satırı datanıza göre alıyor ve işlem yapıyor. Datanızın son sütun sayısı ile işlem yapıldığı için değişkendir ekleme çıkartma yapıldığında o sayıysa göre işlem yapacaktır son satır 1500 ama veri olan satır sayısı 1496 ise yuakrda 4 satır boşluk kalmıştır

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri