• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel sayfa koruma ve kaldırma makrosu çalışmıyor.

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

arslanbey

Yeni Üye
Aldığı beğeni
22
Excel V
Office 2019 TR
Konu Sahibi
Merhabalar,
Excel dosyasındaki sayfaları otomatik şifrelemek (korumak) istiyorum ve sayfalardaki verilerde değişiklik yapmak istenince koruma makrosu devreye girmesini açılır pencerede doğru şifre girilince değişikliğe izin verilmesini yapmak istedim ama makroları devreye sokamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Her excel açıldığında makro otomatik çalışsın.
Excel sayfasında değişiklik yapmak isteyince TumKorumayiKaldir makrosu devreye girmesi açılır pencereye doğru şifre girildiğinde korumanın kalkması
Excel sayfası kapatıldığında tekrar koruma makrosu devreye girmesini istiyorum.

Merhaba ekli dosyada dosya kaydedilirken veya dosyadan çıkılması durumunda şifre soran ( ki dossyadaki örnek şifre 1234 ) bir kod mevcut . Bu kod "buçalışmakitabı" altında şifreyi değiştirmek için kod üzerinde password = "1234" bölümünden değiştirebilirsin. Saygılar.

Merhabalar,
Excel dosyasındaki sayfaları otomatik şifrelemek (korumak) istiyorum ve sayfalardaki verilerde değişiklik yapmak istenince koruma makrosu devreye girmesini açılır pencerede doğru şifre girilince değişikliğe izin verilmesini yapmak istedim ama makroları devreye sokamadım. bu konuda yardımcı olurmusunuz.
Her excel açıldığında makro otomatik çalışsın.
Excel sayfasında değişiklik yapmak isteyince TumKorumayiKaldir makrosu devreye girmesi açılır pencereye doğru şifre girildiğinde korumanın kalkması
Excel sayfası kapatıldığında tekrar koruma makrosu devreye girmesini istiyorum.
Deneyiniz aşağıda ki kodları uygun modüllere yazınız Şifre : sifre123
Çalışma kitabı modülüne;

HTML:
Kod:
İçeriği görebilmek için Giriş yap ya da Üye ol.

Sayfaların modülüne;

HTML:
Kod:

Konu Sahibi
HTML:
Kod:

Bu kod ile hata almıyorum ama manuel ben kendim çalıştırdığım zaman devreye giriyor sayfada veri değişikliği yapmak isteyince otomatik çalışmıyor. otomatik çalıştırmak için ne yapmalıyım.

Konu Sahibi
Günaydın hata vermedi ama her sayfa için ayrı ayrı şifre girmemiz gerekiyor. Şunu yapabilir miyiz hangi sayfada olursa olsun şifre girildiği zaman bütün sayfalardaki korumayı kaldırabilir miyiz.

Günaydın hata vermedi ama her sayfa için ayrı ayrı şifre girmemiz gerekiyor. Şunu yapabilir miyiz hangi sayfada olursa olsun şifre girildiği zaman bütün sayfalardaki korumayı kaldırabilir miyiz.
Deneyiniz; şifre sifre123

Çözüm
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri