• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel Menüleri Pasif Ürün Etkinleştirilemedi Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

alvess

Yeni Üye
Aldığı beğeni
3
Excel V
Office 2013 TR
Konu Sahibi
Excelde bazı özellikleri yanlışlıkla kapattım açamıyorum.
resim ekleme özelliği pasif duruma düştü.
veri doğrulamadan oluşturduğum liste kısımın pasif oldu göremiyorum.
resimler vardı ekranda onlara köprü oluşturmuştum, onlar yine görünmüyor. resimler yok .

bunu nasıl düzeltirim.

Çözüm
Officeniz de üstte Ürün Etkinleştirilemedi yazması akla gelebilecek ilk sorunun officenizin lisansız olması YADA bunu yazmasının birçok nedeni olabilir. Aşağıdaki linki inceleyiniz. Yardımcı olur.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Officeniz de üstte Ürün Etkinleştirilemedi yazması akla gelebilecek ilk sorunun officenizin lisansız olması YADA bunu yazmasının birçok nedeni olabilir. Aşağıdaki linki inceleyiniz. Yardımcı olur.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Çözüm
Sadece bu dosyada Ürün etkinleştirilmedi yazmıyordur heralde bunun yazması zaten SORUN. Bu dosyada menüler pasif diğer dosyaların menülerinde sorun yok aktif ise sorunlu dosyayı paylaşın ki sorununuza yardımcı olmaya çalışanlar belki daha iyi yardımcı olabilirler.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri