Merhaba, Excel çalışma kitabımda 2 sayfam var. ANASAYFA ve ÖĞRENCİLER adında. ANASAYFAda bir buton ve buna bağlı makro var. Butona basıldığında ÖĞRENCİLER sayfasında C sütununda yer alan öğrenci isimlerini kullanarak her isim için yeni sayfa açıyor. Buraya kadar yazdığım makro altta yer almaktadır.
HTML:
Buraya kadar sıkıntı yok. Buradan sonra açılan her sayfanın A1 hücresine TÜRKÇE yazdırmak istiyorum. Fakat for döngüsü içerisinde bir türlü yapamadım. Sonuçta açılan sayfanın adı belli olmayacağı için döngü sonuna Next'ten önce bunu ekledim Worksheets(Worksheets("ÖĞRENCİLER").Cells(i, 3)).Range("A1").Value = TÜRKÇE , ama olmadı. Ne yapabilirim? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
HTML:
Buraya kadar sıkıntı yok. Buradan sonra açılan her sayfanın A1 hücresine TÜRKÇE yazdırmak istiyorum. Fakat for döngüsü içerisinde bir türlü yapamadım. Sonuçta açılan sayfanın adı belli olmayacağı için döngü sonuna Next'ten önce bunu ekledim Worksheets(Worksheets("ÖĞRENCİLER").Cells(i, 3)).Range("A1").Value = TÜRKÇE , ama olmadı. Ne yapabilirim? Destekleriniz için şimdiden çok teşekkürler.
Ekli dosyalar
Bu konu çözüme ulaşmıştır yüklü dosyaları indirmek için Bronz üye olunuz.
Bu dosyayı indirmek için yetkiniz bulunmamaktadır.