• DİKKAT !

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak Dosya Yükleme tamamen ücretsizdir.

Çözüldü Excel haftalık ders çalışma programı ve kronometreli soru takip çizelgesi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.

ilbegimurat

Yeni Üye
Aldığı beğeni
0
Excel V
Office 2016 EN
Konu Sahibi
Windows 10 Google Chrome 152
Arkadaşlar merhaba, sınava hazırlanıyorum. Günlük çözdüğüm soru sayılarını (Matematik, Türkçe, Fen vb.) branş branş kaydedebileceğim ve haftalık hedefime ne kadar yaklaştığımı gösteren bir ilerleme çubuğu (Data bar) olan bir şablon arıyorum. Bir de her gün toplam kaç saat çalıştığımı yazınca bunu haftalık grafiğe döksün istiyorum. Kendim bir taslak yaptım ama çok amatör durdu, grafikleri bağlayamadım. Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Arkadaşlar merhaba, sınava hazırlanıyorum. Günlük çözdüğüm soru sayılarını (Matematik, Türkçe, Fen vb.) branş branş kaydedebileceğim ve haftalık hedefime ne kadar yaklaştığımı gösteren bir ilerleme çubuğu (Data bar) olan bir şablon arıyorum. Bir de her gün toplam kaç saat çalıştığımı yazınca bunu haftalık grafiğe döksün istiyorum. Kendim bir taslak yaptım ama çok amatör durdu, grafikleri bağlayamadım. Desteklerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Deneyiniz
Deneyiniz

Çözüm
Konu Sahibi
SNNAY hocam süper olmuş, tam hayal ettiğim gibi! Dosyayı indirdim, grafikleri ve o veri çubuklarını (Data bar) harika bağlamışsınız, ellerinize sağlık. Günlük çalıştığım saatleri girince grafik anında güncelleniyor, motivasyonumu çok artırdı gerçekten.
Çok ufak bir şey sormak istiyorum, bu çizelgeye bir de günlük çözmem gereken "Hedef Soru Sayısı" sütunu eklesek ve o hedefi geçip geçmediğimi de grafik üzerinde görebilsek acaba nasıl olur?
Forumda bu tarz tasarımlarda çok iyi olduğunu duyduğum 52779 hocamın da fikrini almak isterim açıkçası. Hocam sizce bu şablona ders çalışma performansını daha iyi ölçmek için nasıl bir ekleme veya görselleştirme yapabiliriz? Fikirlerinize ihtiyacım var.

Durum
Konu Çözümlendiği İçin Kapatılmıştır.
Geri