teyadih
Yeni Üye
- Aldığı beğeni
- 123
- Excel V
- Office 2016 EN
Konu Sahibi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
bu tarz durumlar da ben formulleri terkrar yazıyorum sorun giderilmiş oluyor özellikle çok kullanıcı işlemlerde bu tarz sıkıntılar oluyor..Merhaba arkadaşlar ekli dosyada açıkladığım üzere formül ile başka bir çalışma kitabından bilgi alan çalışma kitabına başka bilgisayardan bağlanıp işlem yaptığımda güncelleme sıkıntısı yaşıyorum. Bu konuda çözümü olan var mı acaba
Yukarda bahsettiğim şekilde düzelmez ise birde sezin dediğiniz gibi denerim mozuerBundan mı yapıyor acaba diye yerine Uyarıyı görüntüleme ve bağlantıları güncelleştir sekmesini seçerek deneme yaptım
bu tarz durumlar da ben formulleri terkrar yazıyorum sorun giderilmiş oluyor özellikle çok kullanıcı işlemlerde bu tarz sıkıntılar oluyor..Merhaba arkadaşlar ekli dosyada açıkladığım üzere formül ile başka bir çalışma kitabından bilgi alan çalışma kitabına başka bilgisayardan bağlanıp işlem yaptığımda güncelleme sıkıntısı yaşıyorum. Bu konuda çözümü olan var mı acaba